Дарина изгуби третия си дуел във „Фермата“ пред рекорден брой зрители

Въведоха нови правила за битките на Арената

Рекордните за третия сезон на „Фермата“ 1 280 000* зрители (А4+) средно са проследили дуела в неделя вечер между юристката Дарина и инструкторката на кучета-водачи Елена. Над 1,44 милиона са били пред малкия екран около 21:40 ч. за петата битка, която даде край на личната вражда между двете жени. Третото излизане на Дарина на Арената се оказа и последно, след като Елена успя да обърне резултата в своя полза в последната игра.

„Показах на какво са способни жените на моята възраст. Поднесохте ми невероятно приключение, изпитание за моята издръжливост. Аз не съм материално момиче. Нямате представа колко богата се чувствам на емоции и себедоказване, и съм изключително благодарна на вашия екип, който ми даде тези дарове“, обясни развълнувана Дарина в края на битките. 

51-годишната Дарина не получи голяма подкрепа от фермерите по време на дуела, като зад гърба й застанаха само Виолета, Станислав, Гечо и Финци. Останалите обясниха, че са на страната на Елена, защото единственият спор, който може да бъде спечелен с юристката, е този на Арената.

По време на единайсетия дуел във „Фермата 3“ водещите Иван и Андрей обявиха нови правила за оценка на битките, а именно, че оттук нататък при равен резултат след третата игра, четвъртата и петата ще носят равен брой точки – 4. Ако играчите си разменят по една победа и резултатът е равен, отиват на дузпи – една последна, бърза и успоредна игра за време, която решава изхода от дуела. Промяната се наложи заради тенденцията при равен резултат след третата игра дуелистите да пестят сили направо за петата, която носи 5 точки и обръща играта, дори и при спечелена четвърта игра.

Вечерта на дуела беше и последната за фермерите-ветерани, които влязоха в третия сезон на шоуто със специална задача – да изберат един от участниците, който ще получи амулет за имунитет. С него, по решение на  гост-участниците Мустафа, Финци, Майора и Мама Галя, най-достойният за финала ще бъде защитен от явяване на последните два дуела, което ще му даде преднина за финала. Интригата се заплита и поради факта, че е възможно избраният да бъде и предпочетеният от Дарина за фермер на седмицата.

*По данни на GARB, единствената пийпълметрична агенция, преминала независим одит

Новини
  • Последни
  • Най-четени