Даяна Ханджиева отива на дуел, предадена от най-близкия си човек във „Фермата“ 6

Водещият на „120 минути“ Светослав Иванов влезе в стопанството и даде ценни съвети на фокусника Йордан Белев

Драматични обрати и болезнени изповеди бележат живота на участниците в стопанството в предпоследната седмица на „Фермата“ 6. За актрисата Даяна Ханджиева дните преди големия финал на 12 декември са особено емоционални, след като в четвъртък вечер тя се почувства предадена от доскоро най-близкия си човек в шоуто – Йордан Белев. Като фермер на седмицата  той първо я изпрати в ратайската колиба, заедно с пилота Петър Петров, а в последствие я номинира и за първи дуелист с мотива, че така ще й помогне да стигне до финал.

„Ако искаше да ми помогнеш в играта, можеше да избереш друга жена за ратай, която да ме избере за свой опонент на Арената и така щях да имам преимуществото да наредя точките в битките. В момента аз съм гладна и изморена от тежката работа, не подреждам битките, а и трябва да избирам между три силни жени. Не знам как това е в моя полза“, разстроена коментира Даяна, според която Данчо нарочно я е поставил във възможно най-неизгодната позиция. Още по-разстроена от избора на фокусника се оказа Ваня, която смята, че именно тя ще бъде предизвикана на Арената за четвърти път. Подозренията си тя сподели с групата, като коментира, че стратегическият план на Йордан е именно тя да бъде избрана от Даяна за последния вечерен дуел на Арената, като по този начин Мария и Надежда ще бъдат принудени да се изправят една срещу друга в един от 4-те извънредни елиминационни дуели през следващата седмица.

От своя страна фокусникът е единственият мъж, който досега не се е явявал на елиминационен дуел и е сигурен първи дуелист в един от извънредните дуели. Така предизвиквайки женски дуел сега, Данчо си запазва Стоян, когото смята за преодолим опонент в една от финалните мъжки битки.

Сложната схема обърка окончателно отношенията между актрисата и фокусника, а според Надя целта му е не просто да стигне до финал, а и да оправи отношенията с годеницата си, слагайки край на сагата с Даяна. За това си намерение Йордан призна и пред водещия на „120 минути“ Светослав Иванов, който влезе в стопанството, за да му помогне със съвети как да направи собствен прочит на най-доброто публицистично предаване у нас.  

„Нямам търпение да се прибера вкъщи и да се оженя за годеницата си. Да й покажа, че вече само нейн“, призна фокусникът пред Светльо Иванов, който от своя страна го посъветва да бъде искрен със събеседниците и зрителите си, и да контролира притеснението си чрез специална дихателна техника.

„Когато кажеш нещо от теб, маската пада и тогава се доближаваш повече до тези, които те гледат и те се доближават повече до теб. Телевизията е като скенер. Всичко си личи. Всяко едно чувство, емоция, това което криеш, кога си фалшив, кога не си“, сподели водещият на „120 минути“.

Малко по-късно обаче Данчо попадна в капана на собствената си обърканост, като по време на интервюто с Даяна в „120 фермерски минути“, призна, че именно тя е първият човек, на когото ще се обади след края на шоуто.

Драматичните събития в стопанството, предизвикани от избора на първи дуелист, изправиха една срещу друга трите останали в предаването жени – Надежда, Мария и Ваня, в дуел за имунитет. След като излязоха на Арената, пчеларката изненадващо обяви, че се отказва да се бори, с мотива, че иска да се изправи срещу Даяна в събота вечер. Така в битката сили премериха Мария и Ваня, а по-бърза се оказа стюардесата, за която това е първи имунитет от дуел. За последния вечерен дуел на Арената за този сезон, актрисата Даяна Ханджиева ще трябва да избира дали да се бори с Мария или с Надя.

В четвъртък вечер участниците се сбогуваха и със специалните си гости тази седмица – победителя в предишния сезон на шоуто Веселка Маринова и участниците Роман Банев и Красимир Джунов, които им помагаха в работата и им дадоха ценни съвети за предстоящия финал.

 

Всички епизоди на „Фермата“ 6 могат да се гледат на btvplus.bg безплатно до 7 дни след ефирното излъчване, а по всяко време и на всички устройства предаването ще бъде достъпно на VOYO. Последвайте „Фермата“ и в социалните мрежи - Facebook и Instagram @fermata.btv. А ако сте на път, слушайте bTV Radio и радио N-JOY за още любопитна информация.

Новини
  • Последни
  • Най-четени