Даяна Ханджиева напусна "Фермата" 6 седмица преди големия финал на 12 декември

Пчеларката Надежда става фермер на седмицата и ще определи кой ще е първи дуелист в елиминационната фаза на шоуто

Броени дни преди големия финал на „Фермата“ 6, след зрелищна женска битка за оцеляване, Даяна Ханджиева напусна стопанството и надпреварата за голямата награда от 100 000 лева. В събота вечер актрисата изгуби дуела срещу опонентката си Надежда Дочева, въпреки че спечели повече битки на Арената. Даяна се представи отлично на въпросите за българските традиции и обичаи, вися по-дълго на хоризонтална греда и показа силна памет, като запомни и възпроизведе 25 последователни символа - постижение, което впечатли както участниците, така и водещите.

Въпреки че актрисата демонстрира повече знания, по-силна памет и по-голяма издръжливост, опонентката й Надя използва опита си в селскостопанската работа и се представи по-добре в силовите игри, на които бе поставила най-висок брой точки.

„Ако Даяна редеше точките, вече щеше да е победител. Вероятно не ти е приятно да го чуеш, Данчо, но това е истината“, коментира водещият Андрей, припомняйки, че именно фокусникът изпрати доскоро най-близката си жена в стопанството на дуел.

„Каквото ти направи най-добрият ти приятел, никой друг не може да ти го направи!", коментира Ханджиева. Въпреки това тя намери сили и разцелува разплакания, измъчван от вина Йордан.

„Не ти се сърдя, че ме прати в боя. Навън никога не съм знаела на какво съм способна, тук се изненадах от себе си. Добих една увереност, която цял живот ми е липсвала. С тази нова любов към себе си ще вървя напред и нагоре“, заяви на сбогуване актрисата.

В понеделник вечер, по изключение, отпадналата Даяна няма да определя фермер на седмицата, защото шоуто навлиза в решаващия си финален етап. Вместо това победителката Надя ще стане фермер за един ден и ще определи кой ще е първи дуелист в елиминационната фаза на шоуто.

След понеделник всеки ден по един от участниците ще отпада след битка. В петък ще станат ясни имената на четиримата финалисти, които ще се борят за голямата награда на живо, на 12 декември, от 20.00 ч., по bTV.

За трета поредна година големият финал на „Фермата“ ще може да бъде проследен и на уебсайта на предаването fermata.btv.bg, където благодарение на 360-градусова камера феновете ще получат ексклузивен поглед към всичко, случващо се зад кадър. Във видеото ТУК почитателите на 360-градусови приключения могат да си припомнят как се борави със стрийма от различни устройства, а също да се запознаят с претендентките за „Най-лична овца на Фермата“.

Всички епизоди на „Фермата“ 6 могат да се гледат на btvplus.bg безплатно до 7 дни след ефирното излъчване, а по всяко време и на всички устройства предаването ще бъде достъпно на VOYO. Последвайте „Фермата“ и в социалните мрежи - Facebook и Instagram @fermata.btv. А ако сте на път, слушайте bTV Radio и радио N-JOY за още любопитна информация.

Новини
  • Последни
  • Най-четени