Цоньо Трифонов падна достойно на Арената и напусна „Фермата“

В дуела, изпълнен с инфарктни обрати и хумор, най-възрастният участник в риалитито беше победен с 8 на 20 от Костадин Шопов

В най-оспорвания дуел досега в седмия сезон на „Фермата“ по bTV Цоньо Трифонов си тръгна победен от Костадин Шопов. Въпреки че се раздели с мечтата си да остане в предаването, шофьорът запази докрай своето достойнство и добродушна усмивка. „Дадох всичко от себе си! А ти, Коце, си много добър, ти си машина!“, каза 51-годишният участник на конкурента си и го прегърна сърдечно преди да се прибере у дома.

Коренно различните съперници разиграха впечатляващ спектакъл, изпълнен не само с напрежение, но и с хумор. След серия инфарктни обрати, дребничкият емигрант от Лондон, който излиза за втори път на Арената, победи едрия шофьор от село Крушево с 20 на 8.

Конкурентите се сблъскаха още в петък, когато Цоньо демонстрира пълно превъзходство. В рамките на 10 минути той нацепи десет килограма повече дърва от Костадин и поведе. Шофьорът обаче се справи много по-бавно в следващата битка - стрелбата с прашка по дървени трупчета, въпреки че е бивш военен. 

В събота претендентите за голямата награда от 100 000 лева отново застанаха един срещу друг, още по-ожесточени. Костадин, който никога не губи чувството си за хумор, водеше със себе си кокошка от стопанството, за да му дава криле. Цоньо, без да разчита на нито едно пернато, показа мощ в последвалата атрактивна битка - теглене на тежка двуколка през препятствия. За разлика от него, съперникът му пълзеше и падаше по трасето. „Имах чувството, че духът ще отлети от тялото!“, коментира притеснен водещият Андрей Арнаудов.

В оставащите двубои всеки от участниците показа най-силните си страни. При рязането и коването Цоньо беше ненадминат, но Костадин, който не притежава и половината от масата му, го надигра с ловкост, точен мерник и силна памет. В последната, решителна битка, емигрантът не само направи спиращо дъха изпълнение с кофа, пълна с вода, а и беше с минута по-бърз - резултат, който му донесе победата и го остави във „Фермата“. 

Новини
  • Последни
  • Най-четени