Четвъртата спирка на „Фермата“ с One Love Tour привлече стотици гости във Варна

Стотици варненци изживяха от първо лице емоциите и приключенията от култовото риалити „Фермата“, което стартира с нов сезон тази есен, по време на четвъртата спирка на One Love Tour във Варна на 28 юли. На специално изградената Арена гостите на фестивала изпробваха уменията си в оригиналните игри и дуели от ТВ шоу и се съревноваваха с бивши участници от трите сезона на „Фермата“ в игри като рязане на греди с трион, цепене на трупи с брадва, хвърляне на зелки, подреждане на колелото на „Фермата” и др.

На залез слънце адреналинът на варненци скочи с появата на първите гост-изпълнители на българо-македонския фестивал - Теди Кацарова и Дичо, Живко Василев и Моник и ангелогласната Деси Добрева, която бе посрещната в родния си град с много аплодисменти. Вечерта продължи с още музикални емоции с изпълненията на Графа, Слаткаристика, Pavell & Venci Venc’ и Next Time, които часове след изпълненията си продължиха да се снимат и дават автографи на феновете си.

Фестивалът One Love продължава в Македония на 1 и 11 август и 7 септември и се завръща в България на 8 септември в Русе. Финалният концерт тази година е на 5 октомври в Стара Загора.   

Очаквайте четвърти сезон на „Фермата“ тази есен по  bTV.

Новини
  • Последни
  • Най-четени