Чеченката Марина напусна „Фермата” седмица преди финала

След убедителна победа Виолета продължава в шоуто с имунитет за днешните елиминации

В последния дуел на Арената за този сезон младата вдовица Виолета показа сила и решителност и успя да отстрани от шоуто безапелационно считаната за машина в битките Марина. Със значителна преднина от 8 на 2 точки 28-годишната софиянка елиминира опонентката си и показа още веднъж амбициите си да стане първата жена, спечелила „Фермата”. Победата, която извоюва Виолета в неделя вечер, й осигури имунитет от извънредната елиминационна битка, която ще се разиграе тази вечер в шоуто, и я приближи още една крачка до наградата от 100 000 лева.

Изненадващо за всички 46-годишната чеченка Марина се оказа бавна и разсеяна в силовите игри, но по-подготвена на въпросите от Алманаха – единствената битка, която спечели. „Чеченката победи българката по българска история и география”, потресен коментира Станислав, който подкрепяше Марина заедно с Алек, докато в агитката на Виолета бяха най-добрата й приятелка Валерия, както и Елена, Калоян и Яни.

Решителната битка в дуела се оказа четвъртата, която Марина бе оценила с четири точки, защото смята себе си за изключително издръжлива. Това решение обаче й изигра лоша шега, след като не успя да издържи на лоста с тежести, който поддържаше 10 минути и 26 секунди. С 80 килограмово натоварване Виолета успя да издържи 30 секунди повече и разгроми опонентката си с резултат от 8 на 2.

След победата Виолета сподели, че се гордее със себе си и че е направила всичко заради децата си. Марина остана силно разочарована от представянето си, но въпреки това коментира, че не съжалява за нито една секунда във „Фермата“. „Аз бях себе си в това предаване. Влязох си като умна кифла и излизам като умна кифла с пълнеж. Тук започнах наново, правих всичко, мога всичко вече и не ме е страх от нищо. Още с раждането на синовете ми аз съм се чувствала българка. Сега наистина съм българка“, коментира чеченката. 

Последната задача на Марина преди да напусне шоуто е да напише прощалното си писмо, в което ще определи новия фермер на седмицата в последната седмица от предаването. В предишните сезони на „Фермата” на финала никога не е имало Лидер на групата.

В епизода тази вечер в 21.00 ч. ще се проведе извънреден дуел, след който участниците от 7 ще станат шест. Бъдещият началник на групата ще получи правото да стане третият имунизиран от вътрешната елиминационна битка след Калоян и Виолета.

Финалът на „Фермата 3“ ще бъде излъчен на живо на 17 декември от 20.00 ч. по bTV.

Новини
  • Последни
  • Най-четени