Брак и грозен скандал във „Фермата”

Стратегическо опъване на нервите - тази вечер от 21.30 часа по bTV

През изминалата седмица зрителите на bTV видяха промените, които се случиха с Варсамов. Той стана фермер на седмицата само за няколко часа, съратниците му се превърнаха в негови врагове, а враговете – в приятели. Жоро се смя, пада, а накрая и плака.

Всичко това промеря Варсамов и емоциите му взимат връх. Затова той иска извънредна среща с дългогодишната си приятелка, на която смята да предложи брак. Какъв ще бъде отговорът на Моника (приятелката на Варсамов) зрителите на bTV ще видят тази вечер от 21.30 часа.

Освен с най-красивия момент през първия месец на „Фермата”, епизодът тази вечер ще предложи и един от най-грозните скандали. Основни фигури в него са Варсамов, Дони, Веселин, Алла и Мария. А причината – изчезнали ябълки. 

Отношенията между Альона и Веселин също се изострят и двамата влизат в един от най-колоритните скандали във „Фермата”, който отприщва словоизлияния на странен език от страна на ратайката. Веселин постоянно намира грешки в работата на Алла и не спира да й прави забележки. Рускинята не издържа, а поведението й е определено от майора така - „Тази жена е базпардонна по отношение на невъзпитаното поведение спрямо мен”. 

Тази вечер предстои Бай Георги да даде оценка на свършената работа във „Фермата” през изминалата  седмицата. Дали по-свободното ръководството на Алехандро ще даде резултат и фермата ще замирише „на чисто” ще стане ясно тази вечер от 21.30 часа.   

Земеделският начин на живот, както и събитията и развитието на взаимоотношенията между участниците в риалитито, участващи в изграждането на фермата, превръщат предаването в предпочитания избор на младата телевизионна аудитория. Според  данните на ГАРБ за септември и класацията топ 50 „Фермата” по bTV е най-гледаното предаване сред младата аудитория с 37,5% при 18-34 и 35,4% при 18-49.       

 

Новини
  • Последни
  • Най-четени