Божидара: Не се влияя от главата, а от сърцето си!

Божидара Бакалова напусна "Фермата" след поредния си дуел, този път срещу Дарина. Истинската страст на Божидара са езотериката и астрологията, въпросите за Вселената и Петър Дънов, на когото е последовател. Приятелите й я определят като човек с голямо сърце, проводник на позитивна енергия. Тя казва за себе си, че винаги търси истината и се взира в невидимия свят, защото често видимият е лъжа.

Това ли беше най-подходящият момент ти да излезеш?
Перфектният! От малка имам дарбата да живея в няколко реалности едновременно. Когато е скучно и сиво навън, да избягам във вълшебния свят, в който бягат децата. Не случайно искам максимално да си запазя детското в себе си, от грохналото на бита, което те отказва да мечтаеш. Аз няма да го живея тоя сив  живот – да влизам в офиса, да работя от 9 до 5 в едни сиви градове. Не съм луда - просто не се влияя от главата, а от сърцето си.  Вълнува ме да говоря най-смелите неща, които ще бъдат чути точно от хората, които трябва. Не ме вълнува дали ще ме разбере масата. А с точните хора да вървим напред – към светлината и любовта. Сивите плъхове нека мислят, че съм луда. 

Какво си мислеше по време на четвъртата битка в дуела с Дарина, когато се дърпахте с въжета?
Когато правя нещо, трябва да съм вдъхновена. Парите не винаги са вдъхновител! През цялото време си представях как ще взема подковите и ще ги занеса във фермата. Подковата е символ на щастието и благоденствието. Затова имах толкова хъс да спечеля тази битка. Едната подкова занесох в единия си дом, другата – в другия. Третата оставих във фермата. Битката в дуела беше все едно отидох, минах си нивото и си занесох благополучието вкъщи. Аз ходя понякога с книга на П. Дънов или с иконав ръце. Не зашото имам нужда от сила. Аз имам силата да помета целия български народ - ако го реша, ако имам светла цел и ако това ще доведе до нещо красиво. Всеки път като гледам подковите, ще си спомням колко е важно победата да не ти е на всяка цена и да запазиш благородството.

Защо с Дарина решихте победителят в дуела да стане фермер на седмицата?
Бяхме се ядосали на Ивона. Една седмица след първия ми дуел, те отново ме изпратиха на дуел. Не се бях възстановила още от умората и хайде пак.

Стратегия ли беше това да си починеш преди битката с висенето на гредата с Анита?
С Анита беше дуел на егото. Ти нямаш представа аз какво куче съм! Можех да вися на това дърво още 2 часа. С Дарина беше благороден дуел. За мен не беше важно да го печеля. Стоях във фермата 2 месеца. Какво да правя повече? Не си бях поставила за цел победата. Не бях тренира, не бях гледала и една серия от предишните сезони на предаването.

Но все пак тренираш нещо?
Плувкиня съм от дете. Мисля, че това ми помогна донякъде. На фитнес съм ходила около 3 години. Но най-много ми помогна йогата. Аз съм много разтегната.

Иван Сапуджиев каза, че слагаш зодии, християнство, Петър Дънов и всичко в купичката и смесваш несъвместими неща. Как ще коментираш това?

Иван няма как да знае в каква купичка аз какво съм сложила, защото на мен душата ми е толкова по-красива, пластова, дълбока, многоцветна и извънземна о тнеговата, че не купичка, а граал имам. Сложила съм всичко е един златен граал на душата си, който държа чист от такива злобни хора като него.

Карл Юнг говори за сенките (shadow) на хората. Ако ти имаш мощна енергия и вибрациите ти са високи, провокираш сенки у хората; връщаш към тях техния образ. Иван  среща по пътя си образа си колко е велик, но аз съм най-нелюбимото му огледало. Аз връщам образ към него колко е злобен, а не го е осъзнал. Връщам неговата сянка на душата. Толкова съм щастлива, че мога да провокирам такива силни емоции у хората. Предпочитам хората много силно да ме обичат или много силно да ме мразят. That’s how you know you are grade. Ако той малко се свърже със сърцето си, ако си промени вибрацията, току-виж ме видял по друг начин. Току-виж съмн му станала не толкова нелюбимо огледало. Но как да го види, като той не го вижда у себе си?!

Енегрията – откъде?
Обиколила съм едни от най-големите шамани и лечители по света. Те са ме научили, че ако вибрираш на положителна енергия, ще бъдеш разпозната от своето звездно семейство, от сродните си души. Ако вибрирате на една честота, няма да се изчерпвате. Аурите ви няма да си крадат взаимно егергия, защото ще си давате.

Какво може да пречупи енергията?
Предателството, лицемерието. Не ми е важно да съм разбрана от всички, а само от точните и интересните хора. Пречупва ме лъжата. Приятелство, в което е имало предателство, ме поваля на колене. Боледувам дълго от предателство.

Новини
  • Последни
  • Най-четени