Божидара Бакалова напусна „Фермата“

Юристката Дарина изненадващо се оказа по-силна физически от дизайнерката

Божидара Бакалова изненадващо отпадна от „Фермата” в седмия пореден дуел, който се разигра на Арената в неделя вечер. Тя е и последната популярна личност от третия сезон, която напуска шоуто. Ексцентричната дизайнерка не успя да надделее над майката на фермата, 51-годишната Дарина Василева, като загуби четири от петте битки за оцеляване. Юристката се оказа по-добра както на силовите игри, така и на въпросите от Алманаха, докато Божидара завърши първа само в четвъртата битка, където двете трябваше да се теглят с въже.

 

За победата си Дарина коментира, че е впрегнала балканджийски инат и лаконично сподели: „На тази възраст хората не трябва да бъдат подценявани“. В края на битката, с резултат 11:4 в полза на по-възрастната участничка, Божидара Бакалова напусна шоуто, като пожела на съперничката си да се забавлява и добави: „Това е едно уникално преживяване, не защото те дават по телевизията, а защото можеш да срещнеш много хора, на пръв поглед различни, които в един момент да ти покажат неща у самия теб. Мисля, че точно това е идеята на „Фермата“ – да те научи на смирение, да станеш още по-добра версия на себе си. Не съжалявам, че тръгвам сега. Постигнах лична победа“.

Резултатът от дуела бе повече от изненадващ за останалите участници, които обявиха Дарина за „скрита лимонка“. „Много ме изненада Дарина – на битките за имунитет едно дърво не можа да нацепи и един пирон не можеше да забие. Какво й стана тази вечер?“, коментира Гечо. Смятаната за фаворит – Божидара, оправда поражението си с това, че ратайските задължения през тази седмица са я изцедили физически и не е успяла да се възстанови.  На страната на Божидара при второто й излизане на Арената бяха по-голяма част от участниците, докато Дарина подкрепяха само Станислав, Иван Гинчев, Калоян и Яни. „Искаме да се върне, за да ни допере дрехите“, шегуваха се от агитката на Дарина.

Тази вечер, в прощалното си писмо, Божидара ще определи новия фермер на седмицата. Очаква се това да бъде самата Дарина, тъй като двете сключиха споразумение, победителят в дуела да бъде и новия седмичен шеф. 

Новини
  • Последни
  • Най-четени