Бивш и настоящ емигрант излизат един срещу друг на Арената във „Фермата“

Михаил ще се бори за оставане във фермата с Иван Гинчев

Двамата дуелисти, които ще излязат на Арената на „Фермата“ в битка за оцеляване тази неделя, са Михаил и Иван Гинчев. Само седмица след като влезе в шоуто, Мишо беше пратен на двубой от фермера на седмицата Алек, заради грубото си поведение, с което успя само за няколко дни да настрои всички срещу себе си. Дори контузията на крака, която последният влязъл в предаването участник получи, не омилостиви останалите и те подкрепиха решението Мишо да се бори за оцеляване в този момент.

Фермерът на седмицата Алек мотивира избора си, като още веднъж осъди поведението на Мишо: „Отношението ти от самото начало и специално към жените, не ми харесва. От желание да влезеш в играта по-бързо ти беше на всяка манджа мерудия“, обясни футболистът. В епизода в четвъртък вечер Мишо, който е съпруг на рускинята Альона от първия сезон  на „Фермата”, изненадващо за всички избра за свой опонент на Арената Иван Гинчев. Очакванията на фермерите бяха той да избере Владо Николов, тъй като капитанът е един от отявлените противници на поведението му. В крайна сметка Мишо не се осмели да се изправи в битка с волейболната звезда, като шеговито обясни, че трябва да е по-сериозно контузен, за да може Владо да има шанс срещу него. 

Михаил и Иван Гинчев имат опит като емигранти, но споделят крайно различни виждания за живота зад граница. Според Мишо, който е избрал да се прибере в България, емигрантите имат тежка съдба и у нас се живее много по-добре. За разлика от него Иван Гинчев смята, че най-доброто, което е направил за семейство си е да емигрира в Германия и децата му да се родят там, а не в родината. Мишо коментира решението си да призове Гинчев на дуел с думите: „Никога не съм виждал нищо лошо  от него и мисля, че ще бъде коректен двубой между два хищника. Той ми е в категорията“.

Михаил влезе във „Фермата“ преди седмица и веднага предизвика скандал, като още в началото обясни на жените, че са мързеливи. Заради грубото му  поведение фермерите стигнаха до общото решение да го изпращат на дуел всяка седмица, докато не бъде елиминиран. Освен че умишлено отказаше да работи и саботираше ратайството си, Мишо успя да счупи зъб на италианката Франческа, след като не смели добре житото за хляба. В четвъртък вечер стана ясно, че дори Божидара Бакалова, която доскоро беше на негова страна, не издържа на отношение му към останалите да не изпълнява задълженията си, от които зависи прехраната на всички участници. Дизайнерката се закани да се саморазправи с Мишо като му „забие един шут“.

Нов герой се появи мистериозно във „Фермата”. „Горан от гората” – както той сам се нарича – е бил един от хилядите кандидати за влизане в шоуто, но отпада още в първите етапи на кастингите. Амбициран да докаже на продуцентите, че са сгрешили, той изненадващо се появява в района на фермата. Горан заснема подвизите си с любителска камера и обещава да докаже, че е най-големият фен на шоуто. Забавните приключения на „Горан от гората“, заснети на терена около фермата, ще бъдат ексклузивно публикувани в официалния сайт на „Фермата” http://fermata.btv.bg/.

Новини
  • Последни
  • Най-четени