"Битката на блондинките" - Велислава срещу Силвия на дуел във "Фермата: Нов свят"

Любовни драми и признания белязаха седмицата в шоуто

Шестият женски дуел във „Фермата: Нов свят“ ще противопостави в битка на оцеляване Велислава Димитрова и Силвия Митева. Младата фотографка, която влезе в шоуто като един участник с майка си Дана, бе избрана за първи дуелист от фермера на седмицата Станислав. Велислава и Дана единодушно прецениха, че по-добре физически подготвена за силовите битки на Арената в събота вечер е дъщерята, която ще се бори за оставането им в стопанството месец преди големия финал на шоуто.

Изборът на Станислав да прати на елиминационен дуел жени, вместо ратая Красимир, който ще му бъде конкуренция в битката за голямата награда от 100 000 лева, изненада всички. „Не мога да пратя Красимир на Арената, защото от сиромасите останахме само аз и той. Искам на финала двамата да се изправим един срещу друг“, обясни решението си военният. В решението обаче му жените прозряха добре обмислена стратегия.

Вторият дуелист Силвия коментира, че избирайки Вили и Дана, Станислав си осигурява още една седмица спокойствие в шоуто. „Той вярва, че Вили ще се върне като победител и ще бъде претендент за фермер на седмицата. Ако това се случи, Станислав си гарантира още една седмица в играта. Все пак, той е войник и винаги трябва да знае как ще свърши една битка“, коментира Силвия, която не скри притеснението си от предстоящата битка. Тя се гордее, че познава битките на Арената по-добре от всички останали участници и това бе един от основните мотиви на опонентката й да я избере.

„Избирам Силвия, защото искам да се изправя срещу някой, който обича играта колкото мен. Ние сме двете най-върли фенки на предаването. Смятам, че ще стане пожар на Арената“, потвърди Велислава.

След като не успя да си спечели имунитет от дуел в седмичната битка, в която победител бе детската учителка Маргарита, Силвия направи всичко възможно да умилостиви Вили и да не бъде избрана за втори път за дуелист. Нежеланието й да отпадне месец преди финала на шоуто е и разразилата се любовна история със Сами Хоссни. Тази седмица тя реши да даде воля на емоциите си към него и двамата вече не крият чувствата си. Среднощните им целувки и прегръдки в общото спално помещение станаха повод за скандал между Сами и Димитър Калайджиев. След поредната безсънна нощ, която Митко и Красимира прекараха в лятната кухня, за да се спасят от пъшкането в спалнята, младият бизнесмен избухна и обвини Сами, че се държи като 14-годишно хлапе.

Седмицата под ръководството на Станислав бе белязана от емоционални признания. Писмото, с което Красимира през сълзи сподели, че не е щастлива извън предаването, накара всички фермери да преосмислят живота си. Самата тя заяви явно връзката си с Митко Калайджиев, а Красимир Джунов реши, че след шоуто ще остане да живее в България, за да е близо до роднините си. В гласуване за това кой е най-достоен да спечели предаването, той получи най-много подкрепа от участниците – четирима фермери признаха, че биха се радвали той да вземе голямата награда.  

В четвъртък вечер Силвия и Велислава бяха изпратени в къщичките на дуелистите с купон, на който градусът на настроението бе вдигнат от духовия оркестър „Виво Монтана“. Една или две жени ще напуснат „Фермата: Нов свят“ месец преди финала? Гледайте „Битката на блондинките“ в събота вечер, от 20.00 часа, по bTV.

Новини
  • Последни
  • Най-четени