Банкерът Борислав Гостев се сбогува с "Фермата"

След драматичен дуел на Арената, финансистът беше отстранен от емигранта Костадин Шопов

Единственият банкер в историята на „Фермата“ се сбогува с предаването три седмици след старта му по bTV. Борислав Гостев сложи край на приключението в стопанството след драматичен дуел на Арената срещу емигранта Костадин Шопов, който го отстрани със 17 на 7 точки.

„За мен това е много емоционален момент. Радвам се, че участвах във „Фермата“, изживях всеки ден тук с пълно сърце. Открих ново семейство и приятели, и тези прекрасни хора ме научиха на много неща“, каза участникът, който не беше хващал трион, не беше цепил дърва и не беше доил кози преди да влезе в риалити шоуто. Въпреки че живя в трудни условия и преодоля тежки изпитания, той запази джентълменското си поведение, показа уважение към противника и си тръгна с достойнство.

Двамата съперници застанаха един срещу друг на Арената още в петък, когато Костадин демонстрира по-голяма издръжливост във висенето на греда и в стрелбата с прашка, и поведе в резултата. В събота той отново показа превъзходство над съперника си в класическия за „Фермата“ сблъсък – „Електродомино“, при който през телата на участниците премина слаб ток. Въпреки серията от загуби, Борислав не остана без своя хъс и успя обърне дуела в своя полза при търкалянето на бъчви и стрелбата с пясъчни торби.

В последните битки участниците трябваше да покажат баланс и да развият максимална скорост по трасето, а напрежението изпъна нервите им до краен предел. По време на инфарктния финал Костадин се оказа по-бърз от Борислав само с около минута и го отстрани завинаги от състезанието, в което победителят ще получи голямата награда от 100 000 лева. „И двамата показахте сърце на воини“, поздрави участниците водещият Иван Христов след края на мъжката битка.

Новини
  • Последни
  • Най-четени