Баница с късмети и безсънни интимни нощи за участниците тази вечер от 21.00 часа във „Фермата” по bTV

Още един бойкот и изпускане на нервите сред част от участниците очакват фермера на седмицата Димитър тази вечер от 21.00 часа във „Фермата” по bTV. Освен това, тази вечер трябва да стане ясен и вторият дуелист, който ще се изправи срещу Мария в неделя.

Началото на деня ще се окаже интересно за Нора и Рая, които ще трябва да заведат животните до егрека. Интересна ще бъде и реакцията на Веселин, който много силно се изнервя от ситуацията в кухнята и мръсотията, която е навсякъде около него. Все пак той ще намери сили да направи една баница, и то с късмети.

Системната преумора през последните седмици се отразява зле на Райно и проблемите му с квръвното се проявяват. Дори ще се наложи той да бъде сложен за малко на системи. Състоянието на Райно ще доведе до откровен разговор за смисъла на живота между него и Нора. Какво мислят представителите на града и селото, на младото и по-възрастното поколение, зрителите ще видят тази вечер от 21.00 часа.

В четвъртък вечер бай Георги ще постави оценка на изпълнението на поставените от него задачи. А фермерите, които са на предела на силите си, дори не са започнали да поставят стъклата на прозорците на различните помещения. Ще успеят ли участниците или отново ще бъдат наказани с отнемане на поредните блага, ще стане ясно тази вечер по bTV.

Новини
  • Последни
  • Най-четени