България избра „Фермата” в неделя вечер

На 11 септември „Фермата” по bTV събра 6 известни личности с 13 все още неизвестни участници. 33.8% от телевизионната аудитория у нас проследи в продължение на близо три часа кои са 19-те авантюристи във втория сезон на шоуто и как започна приключението за тях. Първият епизод на „Фермата”, излъчен в неделя вечер, привлече 33% повече зрители спрямо програмата, излъчвана в ефира на втората по гледаемост Нова тв в същия часови пояс. „Фермата” е изборът и на зрителите на възраст 18-49, където разликата с Нова е 36%.

На старта на втори сезон на “Фермата” в неделя вечер звездите бяха предизвикани от Юлияна от Сандански, която още на кастинга призна, че според нея популярните личности нямат място в шоуто. В първата класова битка за сезона Юлияна премери сили с Елен Колева в доене на мляко. Изходът от двубоя предопредели известните участници да влязат в кастата на богатите фермери и първата седмица от шоуто те да се радват на удобни и меки легла, камина и руска баня. Останалите 13 участници от загубилия отбор ще прекарат първите си няколко дни на сламени легла в обора. Участниците се запознаха и със стопаните на Фермата Бети и Николай, които раздадоха и първите задачи. Ако кандидат-фермерите се справят с тях, те ще спечелят грошове, срещу които ще получат основни хранителни продукти и някои „луксозни стоки”. 

Още в първия епизод “Фермата” срещна двама заклети и люти врагове, наследници на бунтовнически родове, които имат стара вражда. Михо Футеков и Стоян Спасов влязоха в шоуто разделени от стара вражда и по този начин предопределиха и първия за сезона дуел. Двамата ще живеят отделени от останалите участници до момента, в който ще се изправят един срещу друг и един от тях ще бъде първият, напуснал шоуто. Във втория сезон на "Фермата" се срещнаха двама души, които доскоро бяха лудо влюбени - актрисата Елен Колева и писателят Калин Терзийски, които за първи път след раздялата си ще трябва да живеят рамо до рамо пред камерите.  

Тази вечер от 20.00 часа зрителите ще станат свидетели на това как е преминала първата нощ и за участниците във „Фермата” и как ще се справят с поставените им първи задачи. Заедно със зрителите събитията ще анализират психологът Ани Владимирова, главният редактор Ники Николов и журналистите Мартин Карбовски и Георги Тошев.

Новини
  • Последни
  • Най-четени