Ася Капчикова и DEE разкриват пикантни подробности от света на шоубизнеса у нас

По изключение битката ще бъде излъчена в понеделник, 7 ноември, от 20.00 часа

В последния дейли епизод на “Фермата” за тази седмица, Силвия, която бе избрана за първи дуелист, ще вземе решение срещу кого да се изправи на арената в понеделник вечер. След като жените в шоуто обсъдиха, че изборът на Деси да направи женски дуел е стратегия за отстраняване на конкуренция, на церемонията тази вечер, Деси ще отрече това. Силвия ще обоснове своя избор за съперник така - “Тя е една от силните жени във “Фермата” – и физически, и психически”. Опонентката й пък признава, че от известно време й се иска да излезе на дуел със Силвия, защото вижда, че тя е силна и ще се получи интересен и красив дуел. “Не бих избрала да застана срещу слаб играч. Ще се боря така, че да се върна отново във Фермата”, ще коментира втората дуелистка.

Друг участник, който е изправен пред въпроса дали да остане в играта, доказвайки, че е корав и силен българин, е Калин Терзийски. Откакто се върна от болницата той е умислен и посърнал. Писателят признава, че има поне пет важни причини, заради които иска да остане. Една от тях е, че е горд човек и не иска да се отказва от борбата. В разговор с най-верния му приятел в шоуто – Ники, Калин признава: “Малко съм натъжен от това, че тялото може да ти покаже в един момент, че е независимо от теб и може да прави неща, които не очакваш. Ако бях нормален човек, какъвто аз не съм, щях да си кажа – болен съм, сърцето си прави каквото си иска и моментално си тръгвам. Но аз се колебая, защото ако си тръгна, може някой да си каже, че не съм достатъчно корав да преодолея каквото и да било”, признава Кайо и допълва, че човек на 46 години не може да загърби всичко, което е зад него. “Отговорностите остават назад, но ти ако ги оставиш, ще умреш“, философства душата на Фермата.

Освен него в шоуто все още има двама участници от групата на известните – рапърът DEE и плеймейтката Ася. Тази вечер двамата ще говорят за родния шоубизнес и тайните, които някои от известните в България крият. В разговор Ася признава, че иска да прави музикална кариера, но бившата й половинка Криско я е разубедил с аргумента, че тя не може да пее.

Според DEE това не е вярно. “Чух те да пееш – справяш се много добре. Кристиян /Криско/ има комплекс, че всички трябва да са под него, за да са зависими от него. Той е ударил тавана на това, което може да постигне в България, и вече няма накъде да се развива”, обясни DEE. От своя страна Ася признава, че по време на връзката й с Криско му е изневерявала. И това е само началото на разговора между двамата.

В четвъртък вечер от 21.00 часа стопанката Бети ще влезе във Фермата, за да оцени как са свършени седмичните задачи. След като няколко дни понася критика за ролята си на Фермер на седмицата, Деси е притеснена как са се справили всички с разменените роли – мъжете с женската работа, а жените – с мъжката.

Каква оценка ще даде Бети на фермерите и кой ще бъде вторият дуелист, ще стане ясно тази вечер. Женският дуел ще се излъчи по изключение в понеделник, 7 ноември, от 20.00 часа по bTV.

Новини
  • Последни
  • Най-четени