Ася избира жена за “Фермер на седмицата”

Нико, Финци, Михо, Силвия и Деси ще живеят на богато тази седмица

В понеделник вечер Ася Капчикова напусна „Фермата“ след  8 седмици живот в близост до земята. Двубоят между нея и Силвия бе проследен от 40% от телевизионната аудитория в понеделник вечер, което е над 1 милион зрители в часовия пояс 20.00 – 22.30 часа. Пикът на зрителски интерес е в 21:56 часа, когато финалният резултат от двубоя е бил видян от близо 1 милион и 200 хиляди души. В писмото си до оставащите в шоуто участници Ася написа “За мен „Фермата“ беше приключение и начин на живот. Всеки от вас остави своя белег в мен, който ще пазя. Прекрачих прага като Ася Капчикова, Мис Плеймейт 2015 г. Тръгвам си като ратайчето Ася Капачикова. Ако зависеше от мен, “фeрмер на седмицата” нямаше да има, тъй като съм я сърбала тази попара.“

След два месеца във “Фермата” Ася успя да промени представите на зрители и участници за това коя е тя. „Напълняла съм много, което за мен е недопустимо. Но съм го приела. „Фермата“ за мен беше начин на живот. Ще я помня до последния си дъх. Знам, че съм борбена, но много хора не очакваха това от мен. Ще ми липсват хората във „Фермата“, признава Ася на раздяла. Докато Ася пише писмото, фермерите ще отпразнуват победата на Силвия. „Беше най-хубавата ми вечер във „Фермата“. Усещането да се върнеш победител е невероятно“, споделя Силвия.  Участниците дори измислят и пеят собствен химн, шегуват се, че искат да го патентоват.  Водещият Андрей обявява решението на Ася, жена  да бъде новият фермер на седмицата. „Времето е студено, но ще ни трябва и духовна храна“, казва избраната за водач тази седмица дама в обръщение към останалите.

Тази вечер водещият Андрей няма да спести критиките си към представянето на Ася и Силвия в играта с познаване на исторически личности. „Очаквахме, че с Ася няма да отговорите на въпроси за българска история. Но да си призная, се шокирахме. Не може да не знаете кой  е покръстил българите. Не може да не знаеш как се казва братът на Симеон, който е искал да ни върне към езичеството, или поне ако не го знаеш да не мислиш, че Кубрат Пулев му е брат. Не познахте и Яворов на снимката. И не сте били само вие, 90% пред телевизорите са направили същото“, обясни Андрей на Силвия. Силвия ще признае, че не е учила история и е спечелила въпросите с портрети на известни българи само с късмет. „Младите хора затъпяхме, никой не ни връща към историята. Пълнят ни главата с глупости, които не ни трябват. Нещата, които ти топлят душата, остават в пети-шести клас“, коментира Краси. 

В тазседмичната класова битка капитаните на отборите ще бъдат избрани на принципа град-село. Нико и Стоян застават начело на отборите, като Нико избира Финци, Михо, Силвия и Деси, а Стоян – Юлияна, Галя, Краси и Dee. Отборите бутат бали със сено за време, а залогът е голям, защото във “Фермата” е студено, всички са уморени и гладни, и искат да спят на богато. Кой отбор ще спечели, зрителите ще видят тази вечер от 21.00 часа, когато във “Фермата” участниците ще празнуват Архангел Михаил и именния ден на Михо.

Новини