Асен срещу Веско – дуел за честта на поколенията във "Фермата"

Тази неделя от 20:00 часа развоят на събитията ще коментират Жоро Цанов, Мартин Карбовски, Венета Райкова, Петър Бакърджиев и Лара Златарева

В неделната вечер мъжът с изваяна фигура – Асен влиза в дуел с най-възрастния участник в риалити формата „Фермата”, Веселин. Двубоят ще се коментира от гостуващите в студиото – напусналият предаването Жоро Цанов, Мартин Карбовски, Венета Райкова, Петър Бакърджиев и Лара Златарева.

Зрителите пред екрана в неделя вечерта ще станат свидетели на крайната спирка на управленческия влак „Мустафа”, който вече всички пътници напуснаха преждевременно. Феновете на шоуто ще разберат и как протича обучението на Асен, в което Митко влага огромни усилия.

Дуелистите Асен и Веско застават лице в лице, не само за да премерят сили в трите игри, но и за да отстоят позициите си и съответно най-накрая да се разбере дали младото поколение има заслужено място във „Фермата”. Окончателното решение ще бъда базирано на резултатите от трите дуела, в които Асен и Веселин ще вземат участие, а именно улавяне на омазнени прасета, пренасяне на вино в уста и коване на стълба. Достатъчни ли са 23 години, за да натрупаш нужния опит да се изправиш срещу противник на 54 със стаж на майор, ще стане ясно тази неделя от 20:00 часа по bTV.

Поради големият зрителски интерес към първото риалити за труд и изконни традиции, от 9 ноември bTV ще излъчва „Фермата” от 21:00 часа с продължителност час и половина.

Новини
  • Последни
  • Най-четени