Арената за дуели във "Фермата" оживява в Южния парк на 30 юни

За първи път хора, извън формата, ще могат да изпробват автентични игри от телевизионното шоу рамо до рамо с участници от трите сезона

Седмици преди старта на новия вълнуващ сезон на „Фермата” шоуто ще оживее пред феновете в рамките на фестивала One Love Tour, който започва на 30 юни в Южен парк в София и ще продължи в още няколко града. Арената за дуели от култовото шоу ще бъде най-голямата атракция в програмата му, като в столицата ще е с най-богат реквизит и разнообразие от игри. За първи път хора, извън „Фермата”, ще имат възможността да изпробват на живо автентичните битки за елиминация и имунитет и ще се докоснат до магията на телевизионния формат. На огромна площ в Южния парк  феновете на „Фермата” не само ще покажат своите умения за рязане на греди с трион, цепене на трупи с брадва и подреждане на колелото на „Фермата”, но ще имат възможност да премерят силите си с емблематични участници от трите сезона на шоуто. Специални гости на Арената от трети сезон ще бъдат: Горския от Самоков Станислав Ласкин и македонката Диана Миличевич, Силвия и Юлия от втори, както и Симеон Найденов, майора Веселин Василев, Моника Мънкова и Мария Уайт от първото му издание. Стрелба с лък, стреляне по кофички с прашка, фермерска везна, фермерско жито, „познай мерките” са част от състезанията, в които всеки ще може да се впусне на Арената напълно безплатно от 10 ч. сутринта до вечерта на 30 юни. Водещи на игрите ще бъдат бай Георги, стопанинът на „Фермата” 1 и Димитър Господинов, известен като Митко - полицая.

Екшънът около вълнуващите фермерски дуели съвсем няма да е единствената атракция на българо-македонското турне One Love Tour 2018. Специално внимание ще бъде обърнато на българските традиции на алеята на занаятите, като целодневно ще бъдат организирани и различни активности за деца и възрастни, спорт, викторини, кулинарни презентации, мобилни барове и ресторанти и др. Във всеки град, празникът ще бъде закриван с музикален концерт с гост-изпълнители като Ъпсурт, Pavell & Venci Venc’, Деси Добрева, Гери-Никол, Криско, Сладкаристика, Графа, Next Time и много други.

Голямата българска звезда Васил Найденов ще закрие 12-часовия фестивал в София на 30 юни в Южния парк.

 

One Love Tour 2018, вход свободен:

София – 30 юни

Банско на 21 юли,

Варна на 28 юли,

Струмица на 11 август,

Кавадарци на 7 септември,

Русе – 8 септември

5 октомври - Стара Загора

Новини
  • Последни
  • Най-четени