Ангел Тенев напусна „Фермата“ 8 след дуел на ветераните

Серафим Василев отстрани съперника си под строгия, но справедлив поглед на Христо Стоичков

Един от колоритните ветерани във „Фермата“ 8 напусна риалитито по bTV след епична мъжка схватка. Собственикът на транспортна фирма Ангел Тенев от село Караджалово, познат от шестия сезон на предаването, падна на Арената с 0 на 10, без да спечели нито една битка. Отстрани го друга легенда - хлебарят Серафим Василев от Лом, който се прочу във второто издание на шоуто.  

Сблъсъкът беше наблюдаван от останалите участници и от специалния гост - футболистът Христо Стоичков. Камата даде символичен старт на борбата между титаните от отбор „Стари герои“ като вдигна брадва и разцепи пън, и окуражи съперниците да не жалят сили. Ангел, който се оказа голям почитател на Стоичков, се закани да мине границите на възможностите си, за да не разочарова своя идол.

В първата битка - цепене на дърва, той влезе с огромен ентусиазъм, но беше надвит от противника си. Серафим отговори на повече въпроси и от Алманаха, демонстрира превъзходство при цепенето на ритловица, беше по-бърз в стрелбата с голяма прашка и поведе. Ангел показа сила, но беше по-хаотичен и припрян, и това му изигра лоша шега.

В решителната битка дуелистите трябваше да прегънат 15 метални пръчки и да отрежат филии от греда. Трионът на Ангел обаче няколко пъти запъна, а самият той остана почти без дъх. В резултат изгуби много време и беше отстранен завинаги от стопанството от своя хладнокръвен, методичен, техничен и почти три пъти по-бърз съперник.

„Играх с чест и достойнство, и използвах втория си шанс във „Фермата“. Предаването ми даде емоции и преживявания, които не се купуват с пари и никога няма да забравя. А срещата със Стоичков изпълни душата и сърцето ми“, заяви Ангел. С отпадането му броят на участниците в отбор „Стари герои“ и отбор „Нови надежди“ се изравни - във всеки тим вече има по шестима мъже и по шест жени.

Макар и в публиката, Христо Стоичков силно се развълнува от сблъсъка. Камата коментира битките, направи паралел с футбола и нахъса участниците за победа. „Върнахте ме 50 години назад. Като стъпих на Арената си припомних детските години и местата, на които съм играл - на село и по стадионите, покрити със сгурия и пясък. Почувствах се горд, че мога да бъда с момичетата и момчетата във фермата, видях голям ентусиазъм върху техните лица“, каза легендарният №8 в осмия сезон на най-градивното риалити.   

Новини
  • Последни
  • Най-четени