Алла вдига завесата над личния си живот тази вечер във „Фермата”

Нора бойкотира ратайството, Рая се изправя болна на дуел тази неделя от 20.00 часа

В днешния епизод на „Фермата” зрителите на bTV ще имат възможността да видят една дългоочаквана и силно желана среща, както и как се отразява напрежението на участниците във „Фермата” преди предстоящия дуел между Нора и Рая.

Фермерът на седмицата, Альона преживява едни от най-тежките си дни в шоуто, съпроводени с много обиди и размяна на злобни погледи. На този фон обаче има светлина в тунела и след победата на рускинята над Митко, Алла получава шанса да се види на четири очи с любим човек. Градусът на напрежение също е повишен и за младата ветеринарка Нора, която спира да изпълнява задълженията си, за да се подготвя за двубоя с болната Рая. Алла е сърдита, защото на нея й се налага дъ върши и ратайска работа.

Днес Сашо Кадиев и Сашо Илиев от „Фермата” отговориха на предизвикателството, отправено им от Гоги в инициативата „Предизвикай в занаята”. Двамата изпълниха дуетно в „Преди обед” песента „Огън от любов”, а към тях, за да спаси положението, се присъедини и Мариана Попова. Видеото можете да видите тук. Дони Василева пък предизвика своята приятелка Бони.

Новини
  • Последни
  • Най-четени