Ади избира Фермер на седмицата

Галя и Ева ще оглавят отборите в петата класова битка, в която Ася Капчикова ще пострада

След драматичния дуел в неделя вечер, 27-годишната Надя от Сиатъл се сбогува с Фермата. Прощалното й писмо е написано на латиница, тъй като тя не може да пише на кирилица, но думите в него ще трогнат до сълзи всички участници. В прощалното си писмо Ади трябва да избере Фермер на седмицата, което е от ключово значение за живота във фермата и стратегията на участниците за следващия дуел.

След 40 дни живот на българска земя Ади призна, че си тръгва от “Фермата” с много хубави емоции и се гордее с представянето си. “Радвам се, че имах шанса да се запозная с тези прекрасни хора. Смятам, че България е много богата държава само й липсва усмивка – хората трябва да се усмихват повече. Бих искала да кажа на всички емигранти, които живеят в чужбина, че България е много красива и трябва да я запазим.”

Победителят в дуела – Мария от Палма де Майорка, коментира, че с тази битка е успяла да преобърне представите за себе си. „Мисля че хората, които изказаха мнение, че съм слаба – физически и психически, сега вече ще ме видят по друг начин. Успях да обърна представите за себе си. Тази победа е потвърждение на моя характер  - аз съм лидер и затова не следвам групата.” Денят след дуела ще донесе на Мария не само положителни емоции. Част от фермерите ще я обвинят в неспортсменско отношение спрямо Ади. Тодор и други участници ще се обърнат срещу Мария, тъй като смятат, че не е уважила Ади, като свои опонент с думите си в края на дуела – “Знаеше, че нямаш шанс срещу мен. Ама, никакъв!”

В понеделник вечер ще се проведе и петата класова битка, която е най-яростната надпревара досега. Участниците са мотивирани повече от всякога да спечелят, тъй като температурите навън падат и живота на бедните фермери става все по-тежък. Двете най-опитни жени във фермата - Ева и Галя, ще оглавят двата отбора, като те имат и допълнителна мотивация за победа. Която от тях спечели битката, ще получи статуетка за “Най-опитна жена във Фермата” – титла, която двете си оспорват от началото на шоуто.

Кой ще стане Фермер на седмицата и кои участници ще спят на топло тази седмица, ще стане ясно в дейли епизода на “Фермата” днес от 21.00 часа по bTV.

Новини
  • Последни
  • Най-четени