Адаши излизат на дуел във „Фермата 3“

Иван Гинчев и Иван Сапунджиев ще решават разногласията си в мъжка битка

Двама от мъжете с най-остри характери и хапливи езици ще се изправят един срещу друг на Арената за дуели тази неделя. За Иван Гинчев това ще е втори дуел, след като преди три седмици успя да пребори Мишо. Емигрантът бе избран за първи дуелист от фермера на седмицата Станислав, чиято стратегия е при всеки удобен случай да елиминира конкурентите си от силния пол.

От своя страна Гинчев избра за свой опонент Иван Сапунджиев, като призна, че причините са лични: „Говорихме на няколко много интересни теми... например за българите, които са отишли в чужбина. И аз се дразня не на Иван, а на абсолютно всеки човек, който ми каже „бягат страхливците, бягат щото е по-лесно“, обясни мотивите си емигрантът. Философът Сапунджиев коментира, че ако победи, ще освободи фермата от един бъбривец, който досажда на всички. „Ако пък аз си тръгна, просто ще освободя себе си от това, което също ми е много голяма далавера и ще се прибера усмихнат. Той винаги ще отрича, че аз съм най-лесният му избор. Но мисля, че е постъпил практично“, коментира евентуалното си поражение Иван Сапунджиев.

В епизода на „Фермата“ в петък вечер философът Иван Сапунджиев ще подреди точките по игрите, след което двамата опоненти ще се отправят към къщичките на дуелистите, където ще се подготвят психически за предстоящата битка.

Дали разликата във възрастта ще помогне на по-младия Гинчев да удържи втора победа на Арената или ще се окаже, че е подценил адаша си, ще стане ясно в неделя вечер.

Гледайте шестия дуел във „Фермата“ 3 на 22 октомври от 20:00 ч. по bTV.

 

 

 

Новини
  • Последни
  • Най-четени