36 стотни решиха изхода от първия мъжки дуел във „Фермата: Съединение“

Битката за елиминации в неделя вечер бе и последното състезание между отбора на тукашните българи и емигрантите преди обединението им

С преднина от едва 36 стотни младият емигрант Роман Банев победи опонента си Цветан Ангелов в първия мъжки дуел във „Фермата: Съединение“, който се разигра на арената в неделя вечер. Това е и най-малката разлика във времето за изпълнение на битка между участници в историята на шоуто досега. Дуелът, който водещите Иван и Андрей нарекоха „Роман срещу ром“, бе и последното съревнование, в което влязоха тукашните българи и емигрантите преди да се състои обединението на двата отбора – основна мисия на четвърти сезон на шоуто.

38-годишният строителен предприемач Цветан Ангелов постави зрелищно начало на дуела, като излезе на арената, съпроводен от цигански оркестър, кръстен от него с името „Пернишки ритми”. Мисията на Цветан в шоуто бе да даде пример за интеграцията на етноса си, като покаже на ромите, че могат да бъдат трудолюбиви, грамотни и успешни. Преди да напусне предаването той благодари, че никой във „Фермата” не е имал предразсъдъци спрямо него.


Победата на плейбоя на стопанството – Роман до последно бе под въпрос след неубедителния си старт, при който в първата битка младежът не успя да подреди буквите от българската азбука. В продължение на 25 минути Роман опитваше да намери правилната им последователност и в крайна сметка сбърка местата на 6 букви. Цветан също не успя да се справи с минаването през летви и пренасянето на чувалите с букви и се отказа от битката, която носи 1 точка. Това доведе до служебна победа за Роман в първата битка, с която той призна, че не се гордее.

След равен резултат при въпросите от Алманаха, набожният евангелист Цветан успя да вземе четвъртата битка от Роман, която се оказа и доста зрелищна. В опита си да изпълни последната част от играта и да запали с факла надписа „Фермата”, Роман успя да се подпали. Решаваща за победата на младия емигрант се оказа петата битка, която той извоюва с преднина едва от 36 стотни от секундата – най-малката разлика в историята на шоуто досега.

В понеделник от 21.00 ч. във „Фермата” по bTV ще стане ясно кой е изборът на Цветан за фермер на седмицата и как ще се случи обединението между двете групи – българите, избрали да останат в родината си, и тези, решили да градят бъдещето си извън нея.

 

Новини
  • Последни
  • Най-четени