21 българи обединяват усилия, за да сбъднат една мечта и да спасят от изчезване уникална българска порода животни

В шести сезон на "Фермата" българските традиции и обичаи ще бъдат най-силно застъпени

На 5 септември в 20.00 часа стартира шестият сезон на най-българското риалити „Фермата“. Тази година той ще бъде посветен на един от най-големите проблеми на днешния ден  – пандемията и последиците от нея. Милиони хора загубиха работата си, милиони съдби бяха променени, безброй мечти умряха. Ето защо тази есен „Фермата“ ще покаже на всички, че животът продължава и след трудностите и  всяка криза може да бъде преборена само, ако всички се съберем заедно.

„Новото издание на „Фермата“ има тежката задача да направи паралел между риалитито и случващото се в страната и да покаже, че заедно всичко може да бъде преодоляно“, разкриват водещите Иван и Андрей.

През есента на тази година 21 българи - заедно, а не разделени на враждуващи групи, ще стъпят на земята на стопанина и домакин Андрей, за да му помогнат и да превърнат мечтата си в реалност и да съградят поредното райско кътче на българската територия. А стопанинът Андрей е посветил живота си на това да запази един изчезващ вид български животни.

Оттам идва и името на сезона – „Пътят на една мечта“. Тази година „Фермата“ няма да разделя участниците на два отбора – те ще бъдат обединени. В него ще има обикновени селски хора, такива, които независимо от възрастта си са се превърнали в пазители на традицията, успешни млади хора и такива с кариери у нас или в други страни по света.

„Благодарение на това, че се явяват 10 хил. души на година, ние имаме един уникален кастинг, който показва невероятни образи“, коментира водещият Андрей Арнаудов.

Сред участниците, които ще влязат в стопанството, са звездата от сериала „Скъпи наследници“ Даяна Ханджиева, певицата, популяризираща фолклора ни по света - Поли Хубавенска и родената и израснала в стопанство Мис Плеймейт 2018 – Жанета Осипова. С работа и трудности, както никога досега, ще се сблъскат също атрактивният млад пилот Петър Петров, балканският шампион по илюзионно изкуство и общински съветник Йордан Белев, и виртуозният кулинар Chef Илиян Кустев, който е готвил за Маргарет Тачър, Брад Пит и Реджеп Ердоган.

Гледайте „Фермата: Пътят на една мечта“, от 5 септември, 20.00 часа, по bTV.

Новини
  • Последни
  • Най-четени