Новини
  • Последни
  • Най-четени

Сериозни изпитания срещат фермерите още при влизането им във "Фермата"

Една от дамите отпада след битка

Живка, победителката от седми сезон на "Фермата", влиза в предаването, за да спаси три дами от отбора на новите надежди, които директно ще влязат в стопанството. Останалите четири ще се изправят пред най-суровото предизвикателство, което риалитото е имало за начало. Накрая една от тях ще напусне "Фермата", отпадайки още на самия старт. 

Яни Андреев, Деян Каменов, Димитър Господинов - Гуспа, Ангел Тенев, Чавдар Христанов и Серафим Василев са мъжете в отбор "Стари герои" и като ветерани са заслужили правото директно да прекрачат прага на "Фермата". Какво ще ги посрещне в новото стопанство?

Симона и Аксения ще премерят сили срещу Милена и Камелия. Двете двойки се състезават едновременно и всяка от тях трябва да скове свой сал. Целта им ще бъде да стигнат със сала си до "Фермата", която се намира на отсрещния бряг на около километър. 

"Фермата" вече има своите първи заселници. Седем мъже "Стари герои" и пет жени "Нови надежди" опознават себе си и предизвикателствата, които ги очакват около язовира в следващите три месеца.

В първите дни във "Фермата" ще царува глад, тъй като единствените налични провизии са няколко бучки сирене, няколко буркана компот и съвсем малко мед за разкош.

Милена премери сили на арената на "Фермата" срещу Камелия. Макар в началото и в двете битки учителката да имаше предимство и да водеше, след това загуби мотивация и енергия и загуби дуела. Всички приветстват Камелия, освен Аксения.

Част от новите обитатели на стопанството са вече във "Фермата" и реалността, която завариха там, не се хареса на всички.