Новини

Първият дуел в шести сезон на "Фермата" в снимки (1 част)

Предстой първото предизвикателство в шести сезон на "Фермата". Отбор от три жени ще се състезава срещу отбор от трима мъже в пет битки. Залогът е огромен. Полът победител ще определи първия "Фермер на седмицата" за този сезон на шоуто.

Първата битка е за една точка и е избрана от продукцията. Отборът, който победи в нея, ще има привилегията да подреди точките за останалите четири битки. Игрите са съобразени с различията между пола на дуелиращите се.

Играта се казва "Елетропастири". Целта е битка номер едно е да се съберат максимален брой гумени патенца, които са закачени за жици, захранвани с нисковолтов ток.

Втората битка се нарича "Ключът към Фермата". В нея всеки участник трябва да разплете три въжета, които са оплетени на плитка, а краищата им са завързани за дървени шайби. При разплитане на въжетата се освобождава ключ, който отваря сандък. В него има 14 дървени дъски с изписани части от букви. Участникът трябва да ги пренесе до дървена рамка, където да сглобят думата "Фермата". Печели този участник, който първи нареди пъзела и удари камбаната за край.