Новини

Първи дуел във "Фермата" 3

Първият дуел в третия сезон на Фермата е вече история

Първият дуел в третия сезон на Фермата е вече история. Имаме първи победител и първи отпаднал от предаването. Един срещу друг в битка за елиминации се изправиха ексцентричният ерген Яни от с. Козлец и колоритният „Айляк” Тома от Бургас. Като втори дуелист Тома имаше право да определи колко точки носи всяка битка. Оказа се, че физическата подготовка на 45-годишния Тома не може да се мери с тази на 29-годишния фермер. Така след 4 битки, за изненада на всички „папи”, както всички фермери наричат Тома, загуби дуела с резултат 0 на 10 точки. Той прие загубата спортсменски и благодари на всички.

Тома Талепов е познат в цял Бургас под прозвището Айляка. В младите си години влиза в затвора, където научава ценни уроци и в момента определя себе си като „най-добрия човек на света“. Той смята, че хората не трябва да бъдат съдени по етикетите, сложени им от обществото. Държи плажен бар, а през зимата работи като водач на детски туристически групи.

Татуираният мъж с криминално минало беше сред фаворитите за финала на шоуто, но го напусна изненадващо само след седмица, изкарана във Фермата. Неговата загуба  натъжи всички фермери, дори разплака Алек.
Иван Ласкин напусна "Фермата" 3 по собствено желание. Стомашните му проблеми и носталгията по семейството му, надделяха над желанието му да остане в шоуто.