Новини
  • Последни
  • Най-четени

Дамите от отбор "Стари герои" влизат във Фермата

След две доста тежки и напрегнати битки един участник напуска Фермата, преди играта да е започнала

Жените от отбор "Стари герои" влизат във "Фермата". Веселка Маринова, Лилия Семкова, Валерия Дочева, Нина Гъдева, Ваня Илиева, Хепи Ванче и Альона Михайлова са жените в отбор "Стари герои" и като ветерани са заслужили правото директно да прекрачат прага на "Фермата". Как ще ги посрещнат в новото стопанство вече настанилите се удобно фермери? 

Радослав и Калин ще премерят сили срещу Иван и Георги Димитров. Двете двойки се състезават едновременно и всяка от тях трябва да скове свой сал. За целта ще разполагат с готово скеле, седем греди и пирони. След сигнал за старт състезателите трябва да заковат върху сала седемте греди с по два пирона от всяка страна. Когато творението им е готово, двойките получават възможност да се качат на него заедно с багажа си. Целта им ще бъде да стигнат със сала си до "Фермата", която се намира на отсрещния бряг на около километър. След като акустират, трябва да свалят багажа си и с него да застанат на маркировката на дървения подиум. По-бързите печелят!

След две доста тежки и напрегнати битки, Иван съвсем заслужено спечели правото да влезе във "Фермата". Късметът този път не беше на страната на Георги Димитров и той си тръгва на още в самото начало.