Новини
  • Последни
  • Най-четени

Влезте в битката за Фермата онлайн с 360˚ LIVE

Играта за покана за финала на „Фермата“ приключи на 10 декември в 16 ч.

Това, което можете да гледате тук, не е „Животът зад Фермата“, а животът вътре в нея – във видеото Мирон разяснява как да гледате битката за финала онлайн с 360˚ LIVE. В случай, че досега не сте гледали 360-градусово видео, чуйте разясненията на Мирон.

КРАЙ НА ИГРАТА

На 10 декември в 16 ч. играта за три едничини покани за финала на "Фермата" приключи. Всички коментари, публикувани след този час, не участват в томболата!

Победителите са: ANITA.79, qwsaxz и nikolaaa1994. Честито!

Какви бях условията на играта:

Ако сте изгледали видеото в началото на публикацията, вече знаете, че можете да участвате в игра, която ви дава възможност да отидете на самия финал! За целта изгледайте второто видео, което сме ви подготвили и прочетете условията за участие по-долу:

Като за начало натистнете play бутона, след това, с помощта на мишката, трябва да развъртите хубаво видеото с Мирон и да преброите колко са овцете. Когато установите точния им брой,  напишете числото като коментар под видеото. Така имате шанс да гледате финала на живо в студиото. Можете да играете за покана до 10 декември. Тримата печеливши ще бъдат избрани чрез томбола на 12 декември.

И така, пребройте овцете, оставете коментар с точната бройка и стискайте палци да сте един от тримата, които ще получат покани за финала. 

Запознайте се с правилата на играта тук >>

Свързани