Новини
  • Последни
  • Най-четени

Ваня Стамболова: Най-голямата ми гордост е, че стигнах до финала

Това беше моята най-голяма цел, допълни тя

В неделя вечерта европейската шампионка по лека атлетика Ваня Стамболова стана сребърният медалист в четвъртия сезон на "Фермата".

"Влязох с мисълта да имам някаква стратегия, но все пак това е риалити, което продължава три месеца, и стратегията беше може би първата една седмица. След това вече бях себе си. Не можех да играя роля цели три месеца", коментира Ваня Стамболова в предаването "Преди обед".

"Най-голямата ми гордост е, че стигнах до финала. Това беше моята най-голяма цел. Другото е, че научих страшно много неща - да доя, да цепя дърва, да се занимавам с млекарницата...", сподели тя.

"Моментът беше много емоционален, тъй като се случи след първия двубой, който имах - бях с приповдигнати чувства. Мога да кажа, че не беше предложение за брака, а всъщност беше обяснение в любов", поясни европейската ни шампионка по лека атлетика.

"Във "Фермата" се записах, защото имах нужда от ново предизвикателство. Свикнала съм да бъда на състезания и цялата тръпка ми липсваше страшно много. Исках да си доставя този адреналин отново", каза тя.

Гледайте цялото предаване на btvplus.bg