Новини
  • Последни
  • Най-четени

Участници от Фермата: Време за пробуждане - с предизвикателство за почистване на природата

В проекта „Добрият пример“ се включват различни хора, които ценят природата

Двама участници от "Фермата: Време за пробуждане" отправят предизвикателство към зрителите на bTV в Световния ден на почистването. Още при представянето си Кирил Михов сподели, че влиза във формата, за да повдигне две теми - за отношението на хората към околната среда и тази за ловците. За IT предприемача Стефан Григоров пък най-важно е в какво вярва човек и с какво допринася в обществото.

"Излезте днес и почистете само 1 квадратен метър пред къщата или блока си. Ако ви хареса, може да добавите още един и още един. Често на човек му харесва. Тази природа е нашата, нека да си я пазим, защото ние излизаме в нея и ние сме тези, които стъпваме сред боклуци" - предизвиква Стефан Григоров. 

"Това е малката крачка към огромното пътешествие. Ние имаме нужда от природата, не тя от нас. Това е като в брака - ако един мъж приема жената до себе си като даденост, тя започва да линее и накрая просто изчезва. Ако той я приема като нещо хубаво, тя винаги остава такава. И природата трябва да остане такава. За нас." - допълва Кирил Михов. 

Не пропускайте дуела между Георги и Кирил тази вечер от 20 ч. по bTV!

Социално отговорният проект „Добрият пример“ на bTV Media Group популяризира целогодишно инициативите, които доказват, че доброто се случва навсякъде около нас и има силата да променя света всеки ден, благодарение на всяко индивидуално усилие. Той е естествено продължение на емблематичната инициатива „Да изчистим България заедно“, като основният фокус отново е насочен върху личната отговорност - към природата и околната среда, хората в нужда и уязвимите групи от обществото, както и приноса в грижата за бъдещето и подкрепата на талантливи деца и младежи.