Новини
  • Последни
  • Най-четени

Ники Николов: Във "Фермата" ще видим как реагират при провал чорбаджиите и сиромасите

Целта ни е чорбаджиите да вземат най-доброто от сиромасите, а сиромасите да вземат най-доброто от чорбаджиите, отбеляза той

Новият сезон на "Фермата" започна в петък вечер и беше категоричният избор на зрителите пред малкия екран - 41% са гледали старта на риалити формата. Това се равнява на над 1 милион зрители.

В Деня на Съединението видяхме букет от ярки личности, които ще живеят разделено като сиромаси и чорбаджии. Освен бурята, която връхлетя участниците още в първата нощ, между двата лагера се зароди и друг конфликт - този на различните убеждения.

За правото да обичаш когото искаш отдавна са се водели дуели.

Довечера един срещу друг ще се изправят бизнесменът от Разлог Иван Милин, който ясно заяви, че мрази хомосексуалните, и културистът Тихомир Рангелов, който не крие, че е гей.

"В един прекрасен свят, към който се стремим, в който има ясни правила и силни закони, това дали ще е успееш или няма да успееш в живота, много често е въпрос на нагласа. Нагласа дали имаш куража да опиташ, да рискуваш, да отскочиш. Тук е разликата между успелите и неуспелите. За успелия човек всеки провал е урок към пътя за успеха, за неуспелия човек всеки провал е краят на света". Това каза в предаването "Преди обед" Ники Николов, главен редактор на "Фермата" 5.

"Това е най-силният сезон досега. За две седмици зрителите ще видят сюжети и взаимоотношения, които в други риалити проекти не са се случвали за цял сезон", поясни още той.