Новини
  • Последни
  • Най-четени

Иван и Андрей отбелязаха рождения ден на Андрей в "Шоуто на Николаос Цитиридис"

С торта и шотове, които водещите на "Фермата" трябваше собственоръчно да налеят в чаши, докато на ръцете си имат боксови ръкавици

Иван и Андрей отбелязаха рождения ден на Андрей с торта и шотове, които водещите на "Фермата" трябваше собственоръчно да налеят в чаши, докато на ръцете си имат боксови ръкавици.

Снимка: Олег Попов

Николаос разходи двамата водещи и продуценти през различни етапи от техните животи – от най-ранна детска възраст, още в първи клас, през буйните тийнейджърски години, показвайки им специално видео от тяхната класна ръководителка, която разказа любопитна случка от техните ученически години, заради която Иван и Андрей публично й се извиниха в ефир.

А Иван си спомни и първите си прояви по телевизията – участието му във филма "Велосипедистът" от 1985 година, когато Иван е на 5 години и половина.

Снимка: Олег Попов

Водещите си спомниха и началото на кариерата си като водещи в "Сблъсък".

Николаос показа и снимка на тяхната първа визитка, след което набират номера, изписан на нея, за да проверим кой отговаря в момента на него (оказва се, че през последните 10-15 години, собственикът на бившия номер на Иван, отговаря на обаждания, които са предназначени за Иван, приема SMS-и с поздрави за имени дни).

Снимка: Олег Попов