Новини
  • Последни
  • Най-четени

Иван и Андрей: Концертът "Помогни от вкъщи" е начин да подкрепим най-засегнатите от кризата

Искаме да накараме и зрителите да се чувстват добре и да се забавляват в тези два часа, допълниха те

Броени дни преди едни от най-светлите християнски празници, bTV Media Group и партньори отново обединяват усилия, този път в подкрепа на Българската хранителна банка. Под надслов "Помогни от вкъщи" на 8 април от 20 часа bTV ще излъчи двучасов благотворителен концерт - даренията, от който ще подпомогнат най-уязвимите и засегнати от извънредното положение в страната възрастни хора и деца.

Водещи и продуценти на концерта са Иван Христов и Андрей Арнаудов. Мария Силвестър също ще бъде водещ на концерта.

"Много български звезди ще се включат безвъзмездно в този двучасов концерт, с който ще се опитаме да помогнем на най-нуждаещите се. Средствата ще отидат за Българска хранителна банка и оттам ще бъдат разпределени. Ще има много различни начини, с които зрителите на концерта ще могат да дарят пари", обясни Андрей Арнаудов.

"Хората през цялото време, от нас и Мария Силвестър, ще научават за всички начини, по които ще могат да дарят. Най-лесно би било да се влезе в сайта на Българската хранителна банка, там има специална директория с начините, по които човек може да направи дарение", поясни Иван Христов.

"Искаме да накараме и зрителите да се чувстват добре и да се забавляват в тези два часа, да се почувстват щастливи и да забравят, ако може част от грижите", заяви Андрей.

Вижте във видеото какво още казаха за каузата Иван Христов и Андрей Арнаудов.