Новини
  • Последни
  • Най-четени

"Фермата: Пътят на една мечта": Сметки, коалиции и стратегии

Смятам, че тактиката на Милена няма да успее, каза Паулина Ванегас

Снощи във "Фермата" станахме свидетели на урок по стратегии. Адвокатката Милена, която е и фермер на седмицата, се опита да приобщи жените към себе си, за да си гарантира евентуален втори мандат.

Най-интересното от "Фермата" днес коментираме с горещата Паулина Ванегас от петия сезон на риалитито и актрисата Красимира Демирова.

"Милена я тресе някаква безумна амбиция. В нейната визитка гледах много внимателно, когато тя каза колко е била амбициозна, колко е работила и как мъжът ѝ е поставил ултиматум - "или аз и семейството, или довиждане – развод, докато все още имаме възможност". Сега отново тази амбиция избухва със страшна сила. Аз не разбирам. Тя знае много добре, че я следят камерите и всичко това ще бъде излъчено", коментира Красимира Демирова.

"Аз смятам, че нейната тактика няма да успее, тъй като хората разбраха и си дадоха сметка тя какво прави. Един човек, ако има тактика и е хитър, не би трябвало да му се разбира тактиката, а да постига целите си. В случая смятам, че няма да може", каза Паулина Ванегас.

Вижте във видеото целия коментар.