Новини
  • Последни
  • Най-четени

Два лагера разделят "Фермата 6". Кой подклажда огъня на тихата война?

Имат ли жените лидерски качества?

Страстите във "Фермата 6" продължиха да се разгарят и снощи женските спорове зачестиха. В риалитито се оформиха два враждуващи лагера. Алкохолът е бил повод за разногласия и в предишни сезони, но този път едно непоръчано безалкохолно стана причина пчеларката Надя да влезе в открита война с фермера на седмицата Милена.

Кой подклажда огъня на тихата война коментираме с психолога на риалитито Маги Ангелова и Мариана Маринова, участник в петия сезон на формата.

"Според мен Надя е точно толкова силен характер, колкото и самата Милена. Самата Надя си каза, че не я вълнува толкова много безалкохолното и умишлено го е направила, за да може да предизвика реакция от страна на Милена", коментира Мариана Маринова.

"Тази реакция е вследствие на едно натрупване, което се случва в техните отношения и в разминаването на принципите и стратегиите им", смята Маги Ангелова.

Вижте във видеото целия коментар относно скандалите в лагера на жените, имат ли жените лидерски качества и съществуват ли задкулисни игри и лицемерие между фермерите.