Новини
  • Последни
  • Най-четени

Четвъртият сезон на "Фермата" вдъхнови Лилия за първа песен

Вижте повече за новата песен на "Славея на Фермата"

„Славеят“ на Фермата 4 – Лилия Семкова, представи днес в „Тази сутрин“ своята първа самостоятелна песен и клип към нея. Официалното представяне на песента ще бъде събота в youtube канала на певицата.

"Една моя приятелка и певица - Славена, ми предложи тази песен. Музиката и текстът са нейни. Като ми я пусна, разбрах, че точно това е моята песен", разказва Лили.

Лилия стана известна със своето участие във „Фермата: Съединение“. Тя е на 25 години и е от село Городне, Украйна. Бесарабската българка заедно с още 5000 наши сънародници, живеещи в селото, продължава да спазва и почита традициите ни. Самата тя е член на „Асоциацията на българите в Украйна“. Лилия е певица и е носител на наградата „Златният глас на Бесарабия“.

Въпреки че е звезда в родината си, любовта към България я връща у нас и тя се надява, че именно тук ще изживее живота си. Чрез своята песен Лилия иска да допринесе за създаването на по-силна връзка между нас и бесарабските българи и да възвърне на сънародниците ни така нужното родолюбие, което в нейните очи тук все повече липсва.

Преди дни Лили влезе заедно с Дидо от D2 в пети сезон на „Фермата“, където двамата направиха първата вечер на народното творчество за новите фермери и разплакаха всички със своето изпълнение на „Облаче ле бяло“.