Новини
  • Последни
  • Най-четени

Владислав Симанел

Владислав Симанел е на 32 години, роден е във Вилнюс, живее в София. Диетолог и фитнес треньор. Популярен е като г-н Морков заради любовта си към растението, което използва в различни ястия.

„Аз съм интернационален човек. Майка ми е от Украйна, баща ми - от Беларус. Те се запознават в Латвия, а аз съм роден в Литва“, обяснява той. На 21 години заминава за Лондон, но след много провалени опити да си намери работа в модната индустрия става барман в ресторант на Джейми Оливър. Потиска се, изпада в депресия, напълнява. Това е причината да започне да се интересува от здравословното хранене. Става диетолог и фитнес треньор.

Междувременно се запознава с българка, женят се и идват у нас. Преди 2 години се разделят, но той остава в страната ни. Продължава да се занимава със здравословно хранене и развива бизнес с ароматни чорапи. Запознава се с момиче от Узбекистан и двамата не искат да напускат България. „Живея един път и искам да пробвам всичко в този свят. Новата ми цел е да спечеля „Фермата“, твърди Владислав.

Видео визитка: