Новини
  • Последни
  • Най-четени

Теодора Тръндева

Теодора Тръндева е на 26 години, от Хасково, но живее в София. Учител. Разведена.

Теодора преподава английски език и математика в софийско частно училище. Отгледана е на село при баба си и дядо си. Времето, прекарано с тях, е най-щастливото в живота й.

Преживява тежко развода си. „Той беше първата ми любов. Срещнах го на 13, омъжих се за него на 20, но след няколко години реши, че вече не ме обича и направи нещо, за което не искам да говоря. Болката беше огромна, но не й позволих да ме превърне в зъл човек или в жертва“. На мястото на халката си сега има татуировка.

Теодора разказва, че е била тъпкана и подценявана, но се е научила да заявява себе си по мил и тактичен начин, без конфликт и агресия. Създава център за помощ на деца и родители в трудни ситуации, защото приема за своя мисия да дава надежда на обърканите деца, да помага на хората в счупените бракове, на изтормозените жени и пасивните мъже. „Във „Фермата“ влизам, за да преборя сянката, да науча уроците на нашите предци, да се потопя в традициите на България, а след това - като се върна в реалността на съвремието ни, да предам наученото на децата“, казва Теодора.