Новини
  • Последни
  • Най-четени

Станислав Дойнов

Станислав Дойнов е на 37 години, от София. Актьор и режисьор. Живее на семейни начала, с едно дете.

Станислав е клонинг на баща си - известния актьор Александър Дойнов. Играе на щат във врачанския театър и е режисьор в „Сълза и смях”. Повече пари обаче изкарва като професионален покер играч.

„Много хора ме мислят за конфликтен, защото щях да бия двама директори на театри, но аз всъщност съм добър човек. Обичам честността и справедливостта, и се боря за тях винаги. Не цепя басма на простаците. Най-важното, което трябва да знаете за мен е, че никога не се отказвам. Мога да преживея студ, бой и глад, но прост човек да ми дава акъл - е това, уви, не мога!“, казва той.

Станислав е отгледан от баща си след като майка му напуска семейството, когато той е на 12. „С баща ми дълго живеехме само на хляб и лютеница. Той обаче ме научи на много неща. Беше наистина добър възпитател. Покрай него станах хамелеон, който може да се приспособи към всичко и всеки. Във „Фермата“ влизам, за да взема наградата и да докажа, че актьорите не сме меки китки. Ако вътре има разни яки и напомпани бабаити, ще ги изкъртя - обещавам ви!“, допълва той.