Звезден финал във "Фермата: Съединение"

Шампионката по лека атлетика Ваня Стамболова и вокалистът на D2 Дидо са двамата финалисти, които успяха да извоюват мястото си за абсолютната битка във втората част от големия финал на “Фермата:Съединение”. 35-годишната спортистка от Варна спечели и двете фермерски битки - коване на мост и рязане на гредата на опонента срещу емигрантката Росица Йончева, като към точките си добави зрителския вот.
Дидо от Д2 взе само една игра срещу опонента си Роман Банев, но чрез гласуването на зрителите обърна резултата в своя полза.
Във втората част от 3-часовия финал на живо на “Фермата:Съединение” Ваня Стамболова и Деян Каменов - Дидо продължават напред в състезанието за наградата от 100 000 лева. Двамата ще се изправят един срещу друг в още две битки - въпроси от Алманаха и играта кутии. Победителят ще се излъчи след като към точките им от двете игри се прибави резултатът от зрителския вот. Ако искате да спечели Ваня - гласувайте за нея с смс на номер 1633. Ако искате Дидо да грабне 100 000 хиляди, подкрепете го с смс на номер 1636.

Новини
  • Последни
  • Най-четени