Ваня Джаферович и Горан зад кулисите на „Фермата“ - в ново онлайн риалити на bTV

Четири пъти в седмицата феновете на шоуто ще се забавляват с „фермерски“ хумор и ще получават ексклузивен достъп до любопитни подробности около процеса на заснемане

Новото онлайн риалити „Горан и фермерите“ стартира в дигиталните канали на „Фермата“ по bTV. В него главни герои са риалити звездата Ваня Джаферович и Горан Иванов, станал по-известен в миналия сезон на шоуто като „Горан от гората“. Четири пъти в седмицата на fermata.btv.bg Ваня и Горан ще предоставят на феновете на „Фермата“ ексклузивен достъп зад кулисите на най-позитивното риалити шоу в България и по забавен начин ще разкриват любопитни подробности около заснемането и екипа на най-гледаната българска риалити продукция. Сценарист на онлайн проекта е добре познатият от първи сезон на „Фермата“ участник Димитър Господинов – Гуспата.

 

Горан и фермерите: Шпионското онлайн риалити“ ще предложи 44 десетминутни епизода, които ще се публикуват на сайта на шоуто до края на излъчването на четвъртия му сезон. Те ще забавляват феновете със смешни случки от фермерския живот и с материали от „кухнята“ на предаването. Ваня и Горан ще имат официален пропуск до някои от продуцентските тайни на Иван и Андрей, включително до техните гримьорни, апаратни, до Арената за дуели и екипите, които правят предаването такова, каквото зрителите го виждат по bTV 6 дни в седмицата. Освен видеа зад кадър, двамата риалити герои ще правят интервюта с отпадналите участници непосредствено след дуелите, както и интервюта с част от професионалистите, които стоят зад „Фермата“. Не по-малко любопитни ще бъдат и епизодите, в които Ваня и Горан тръгват на пътешествие, за да проследят как се е развил животът на емблематични участници от изминалите сезони, какво се случва с победителите от трите сезона Райно, Стоян и Яни, ще проверят дали Горския от Самоков – Станислав се е научил да цепи дърва, с какво се занимават Майора и мама Галя и т.н.

 

Как се запознават Горан и Ваня и как Горан успява да привлече към каузата си на фермерски шпионин един футболен мениджър и риалити герой, вижте на http://fermata.btv.bg/goran-fermerite.

Новини
  • Последни
  • Най-четени