Тодор избира жена за “Фермер на седмицата”

Калин Терзийски влиза по спешност в болница в пред инфарктно състояние

След четири поредни женски дуела, в неделя вечерта зрителите на “Фермата” станаха свидетели на най-силовия, най-оспорвания, но и най-спортсменския мъжки дуел във втория сезон на шоуто. Победоносно във фермата се завърна благия хлебар Финци, а за Тодор играта приключи.

“Като баща не съжалявам, че загубих, защото тия седмици далеч от децата ме подлудиха. Човек се учи най-много от загубите. Исках да покажа, че ние дето сме навън сме си българи и винаги мислим за България”, коментира викинга, след края на дуела. Той написа прощално писмо, в което се обърна към останалите 13 участника с думите: “Беше чест и удоволствие да живея с вас през изминалите седмици. Животът е хубав – не бъдете статисти в него.” 

Днес, зрителите ще станат свидетели на изненадващото за всички решение на Тодор да избере жена за фермер на седмицата. След Ася, това ще е втората дама, която ще отговаря за фермата. “Изненадана съм от избора на Тодор. Това за мен значи, че той ме е оценил като човек. Няма да заповядвам на никого нищо. Вече се познаваме и нямам никакви притеснения – всички работим здраво”, коментира избраната за фермер на седмицата дама. 

След емоционалния дуел в неделя вечер, днес зрителите ще видят как участниците празнуват завръщането на Серафим, но сред тях липсва душата на компанията – Калин. След като миналата седмица писателят се отдаде на алкохола, здравословните му проблеми се засилиха и по време на дуела между Финци и Тодор, Кайо отново потърси лекарска помощ. С аритмия и съмнения за пред инфарктно състояние, екипът на предаването прецени, че писателят трябва временно да напусне пределите на фермата, за да му се направят нужните медицински изследвания.

В деня след двубоя, водещият Андрей ще посети Калин в болница “Софиямед”, където писателят е под лекарско наблюдение. “Чувствам се сравнително добре, само съм малко нервен, защото влязох в болницата по спешност. Имал съм и друг път такива аритмии, възможно е да се дължи на сериозното физическо натоварване във “Фермата”. Надявам се това да е причината, а не да съм сериозно болен. Много се изплаших”, призна Калин и помоли Андрей да успокои всички във фермата, че е добре, защото са му приятели и много му липсват. “Трудът сред такива примитивни условия прави хората много близки”, призна Калин.  

Лекуващият лекар на Калин ще обясни тази вечер за зрителите на шоуто какво предстои: “Направихме му кръвни изследвания, поставен е холтер ЕКГ, който ще проследи сърдечния ритъм в следващите 24 часа и утре след като разчетем резултатите ще вземем окончателно решение за неговото състояние и за продължаване на лечението му.”

Новини
  • Последни
  • Най-четени