След отпадането си от „Фермата“ близначките Ива и Йоана се завръщат в България

Йордан Йовчев предава завета си в прощално писмо до участниците

Близначката Ива Георгиева загуби втория елиминационен дуел във „Фермата: Съединение“ по bTV и двете със сестра й Йоана напуснаха шоуто, в което две седмици играха като един участник. След края на битката на Арената, която приключи с категорична победа на Радилена от отбора на тукашните българи, 27-годишните дизайнерки от Мюнхен обявиха, че са взели решение да се завърнат да живеят в родината си.

„Решихме да си съберем целия багаж от Мюнхен и да се приберем в България. Причината за нашето решение е участието ни във „Фермата“, коментира след загубата Ива, която заедно със сестра си емигрира в Германия преди 10 години и развива успешен онлайн бизнес там.

Въпреки че не успя да сбъдне обещанието си, че тази година победителят във „Фермата“ ще е жена с фамилията Георгиева, Ива призна, че опонентката й е била по-силната в дуела и победата й е заслужена. Русата фурия Радилена успя да спечели три от четирите битки в дуела и с финален резултат от 8.5 точки срещу 1.5 за Ива, защити мястото си в стопанството.   

Близначките бяха сред най-подготвените участници в този сезон на шоуто, след като отговориха вярно на всички исторически въпроси за Освобождението на България и завършиха с равен резултат битката с Алманаха.   
В понеделник във „Фермата“ от 21 часа по bTV вдъхновителят Йордан Йовчев, който напусна шоуто в четвъртък, ще остави завета си към участниците в прощално писмо. В него световноизвестният спортист за последен път ще предложи най-достойния за фермер на седмицата и ще даде съвет на двата отбора как да продължат изграждането на фермата заедно.

След победата на отбора на тукашните във втория елиминационен дуел, българи и емигранти ще влязат най-сериозния конфликт от началото на сезона досега. Какво ще предизвика нажежаване на страстите и ще остане ли отборът на емигрантите сплотен, както досега? Гледайте „Фермата“ 4 в понеделник вечер, от 21.00 ч., по bTV.

Новини
  • Последни
  • Най-четени