Шампионката Ваня Стамболова влиза в битка на последния елиминационен дуел във „Фермата: Съединение“

Спортната звезда застава срещу лесовъдката Милена Зарева седмица преди големия финал на шоуто на 16 декември по bTV

Европейската шампионка по лека атлетика Ваня Стамболова ще се бори за мястото си във „Фермата“ тази неделя от 20 часа по bTV, точно седем дни преди финала на шоуто. Тя бе избрана за втори дуелист в последния елиминационен дуел за сезона от 43-годишната лесовъдка Милена Зарева. На церемония за избор на дуелисти в шоуто, Милена, за която това ще е първа битка на арената, обяви, че се е спряла на Ваня, тъй като и двете са спортистки.

Двете силни жени вече са имали възможността да се изправят една срещу друга в битките за определяне на фермер на седмицата, които досега приключваха с победа за Милена. Решена да стигне до финала, Ваня Стамболова обяви, че няма да допусне да бъде сразена отново и припомни, че вече има една победа на голямата арена – срещу учителката Нина от Лондон.

 

В последната седмица от четвърти сезон на шоуто на bTV водещият Андрей Арнаудов предложи да се включи в изпълнението на селскостопанските задължения и в рамките на 1 час да изпита на гърба си какво е ежедневието на фермерите. Участниците се възползваха от шанса да се пошегуват с Андрей, като му дадат най-мръсната работа – да почисти на кравите. Вместо с лопата обаче, Андрей трябваше да чисти с голи ръце, а след това и да издои кравите, да плете рогозки, да храни прасетата, да реже с трион и да цепи дърва.

Броени дни преди да станат ясни имената на четиримата финалисти във „Фермата: Съединение“, които на 16 декември, на живо по bTV, ще се борят за голямата награда от 100 000 лева, феновете на шоуто ще имат уникалната възможност да се срещнат с участниците и водещите. Настоящи и вече напуснали фермери от текущия сезон ще се съберат заедно извън пределите на стопанството, за да се запознаят лично с почитателите си. Срещата ще се състои в Sofiа Ring Mall, в събота, 8 декември, от 13.00 до 15.00 часа. В нея изключение ще се включат всички, които все още са част от надпреварата за голямата награда, както и всички отпаднали от шоуто фермери и популярни участници.

Подробности за срещата, час и точен адрес ще откриете в онлайн каналите на „Фермата“ във Facebook и на fermata.btv.bg.

Новини
  • Последни
  • Най-четени