Нури и Дидо от D2 в титанична битка за място във финала на „Фермата: Съединение“

Филоложката Александра Пенова изгуби последния женски дуел за сезона и напусна шоуто

Днес, 14 декември, ще се проведе последната елиминационна битка за този сезон на „Фермата:Съединение“ по bTV между Деян Каменов – Дидо и Нури Семерджиев. Тя ще определи и последния финалист в култовото шоу по bTV.

 

В четвъртък емигрантката в Лондон Росица Йончева отстрани във вътрешен дуел смятаната за фаворит за финала Александра Пенова и стана третият сигурен финалист във „Фермата“. Росица спечели две от общо три битки срещу 25-годишната Александра и се нареди до другите двама финалисти – Роман Банев и Ваня Стамболова, които спечелиха мястото си след вот на всички участници в четвърти сезон.

 „Днес се видя светът на какво дава шанс – на агресията, на импулсивността. Аз не съм такава, но за съжаление и навън нещата стоят така. Приемам с чест тази загуба, а най-важното за мен остава, че до последно бях тук“, коментира загубата си младата филоложка от Пазарджик, която според останалите участници бе един от фаворитите за финал. 

 

Още преди да се изправи срещу Александра, Росица демонстрира, че няма никакво намерение да си тръгва от шоуто, като отказа да си приготви багажа. Поведението й подразни Александра, която го определи като проява на арогантност. С максимална отдаденост в битките, емигрантката остана непобедима в дуелите, като след триумфа си в две елиминационни битки на арената на „Фермата“, тя постигна още една, при това в най-важния момент от участието си.

 

Избирането на най-достойния фермер ще може да бъде проследено за първи път през обектива на 360-градусова камера в уебсайта на предаването fermata.btv.bg, което ще даде на зрителите ексклузивен поглед на живо към всичко случващо се пред и зад кадър. Кой от четиримата финалисти ще спечели подкрепата на зрителите и ще грабне голямата награда от 100 000 лева, ще стане ясно на живо на 16 декември, от 20.00 часа, по bTV.

Новини
  • Последни
  • Най-четени