Любимката на фермерите Александра Пенова излиза на дуел за първи път

Филоложката избра да се изправи срещу най-близката си приятелка в шоуто – бесарабската българка Лилия

С наближаването на финала на най-позитивно риалити  у нас „Фермата: Съединение“ стратегиите на участниците за победа започнаха да стават все по-безкомпромисни. В сряда вечер емигрантката в Лондон Росица Йончева, която тази седмица пое лидерството на стопанството, реши изненадващо да изпрати на дуел не най-големия си враг сред фермерите, а любимката на фермерите – Александра. Тя мотивира решението си с това, че 25-годишната филоложка не е била на дуел досега и има нужда да се докаже, за да заслужи мястото си на големия финал. Решението й бе изтълкувано от Александра като женска злоба, тъй като Росица няколко пъти й е споделяла, че се страхува от нея.

В седмицата, в която изненадите за фермерите идват една след друга и трима емблематични фермери от трети сезон влизат в шоуто, за да наградят един участник с имунитет, по изключение церемонията за избор на втори дуелист се проведе също в сряда. Малко след като стана ясно, че отива на елиминации, Александра не се поколеба и за миг да избере за свой опонент на арената в неделя най-близката си приятелка в шоуто – бесарабската българка Лилия Семкова. Славеят на фермата прие емоционално, но с чест, този избор и призна, че дуелът ще е труден, защото трябва да излезе срещу човек, когото харесва.

„Единственият участник, от когото няма да ме е яд, ако падна, е Лили. Не съм била на дуел, в паника съм. Не вярвам, че ще спечеля. Лили е много силна – на битките за имунитети досега е постигала страхотни резултати“, откровено коментира Александра.

Гостите на фермерите тази седмица - миналогодишният победител Яни Андреев, емигрантът Иван Гинчев и волейболната звезда Владо Николов - получиха шанса отново да усетят тръпката от живота в стопанството, както и привилегията да определят кой от новите играчи да получи амулет, който да го спаси от един елиминационен дуел преди големия финал на „Фермата“. Това провокира Яни и Иван Гинчев да разпитат участниците за мнението им кой според тях заслужава най-много да спечели формата тази година. Най-голяма подкрепа за победа, разбира се, получи любимката на повечето фермери – Александра. Според вокалиста на групата D2 - Дидо именно филоложката и учител по английски език Алекс заслужава голямата награда, защото българите се нуждаят от качествено образование, а тя ще използва наградата за добра кауза.

Освен гостите от миналия сезон на шоуто, фермерите посрещнаха и още една специална изненада, като награда от историческия куиз тази седмица – концерт на група „Акага“. Фермерите пяха заедно на емблематичните парчета на групата, а IT търговецът Георги и филоложката Александра демонстрираха завидни танцувални движения.

Новини
  • Последни
  • Най-четени