Юристката Милена Станджикова напусна "Фермата" 6 за втори и последен път

Стюардесата Ваня Илиева удържа трета победа на Арената

Стюардесата Ваня Илиева безапелационно отстрани адвокатката Милена Станджикова от надпреварата за голямата награда от 100 000 лева две седмици преди финала на „Фермата“ 6. Юристката напусна шоуто за втори път, след като веднъж бе победена на Арената от художничката Антония Сандова, но получи право да се върне в стопанството и да продължи участието си. За последен път тя се сбогува с фермерите в събота вечер, след загубата си от ветерана в дуелите, вечно усмихната и нахъсана за победа Ваня.

Двете премериха сили в четири битки, но стюардесата се оказа по-пластична и пъргава в решаващия, последен сблъсък. Ваня нареди по-бързо своето домино, докато умело се пазеше от пукащия край нея слаб ток, докато Милена подскачаше от болка при всяко докосване до проводниците. Стюардесата демонстрира превес и в останалите битки, като надви опонентката си с финален резултат от 9 на 1 точки и отпразнува победата си с радостен танц, подкрепяна от повечето участници.

Ваня излезе на Арената амбицирана да отстрани Милена, след като юристката я нарече „дребна душа“. В стопанството адвокатката беше в лоши отношения с повечето участници, които смятаха, че тя не работи достатъчно, а посвещава времето си на интриги. Единствената й приятелка в шоуто остана актрисата Даяна Ханджиева.

Въпреки загубата, Милена не свали усмивката си и напусна с гордо вдигната глава. „Фермата“ е невероятна, даде ми уникален шанс да се развия като човек“, заяви тя на сбогуване, като с искреността си успя да спечели симпатиите на двама от участниците, с които беше в лоши отношения - Калоян и Мария.

Кой ще спечели привилегията да ръководи работата в стопанството в предпоследната седмица от „Фермата“ 6 и как ще се развият стратегиите на участниците за оставане в шоуто до финала? Гледайте в понеделник вечер, от 21.00 часа, по bTV.

Всички епизоди на „Фермата“ 6 могат да се гледат на btvplus.bg безплатно до 7 дни след ефирното излъчване, а по всяко време и на всички устройства предаването ще бъде достъпно на VOYO. Последвайте „Фермата“ и в социалните мрежи - Facebook и Instagram @fermata.btv. А ако сте на път, слушайте bTV Radio и радио N-JOY за още любопитна информация.

Новини
  • Последни
  • Най-четени