Ивайло Шопски напусна „Фермата: Нов свят“ след гладиаторски дуел

Най-големият му враг в шоуто Димитър Караиванов го разгроми на Арената в събота вечер

Журналистът и патриот Ивайло Шопски претърпя категорична загуба в дуела срещу опонента си в шоуто - софтуерният инженер Димитър Караиванов. Двама от най-силните мъже във „Фермата: Нов свят“ се изправиха един срещу друг на Арената в събота вечер, за да сложат край на нестихващия си конфликт от самото начало на риалитито.

След зрелищна битка, в която двамата показаха спортен хъс и силно желание за победа, резултатът е безапелационна победа за Димитър, който спечели с 9.5 точки срещу 0.5 точки за Ивайло. Журналистът, чиято мисия е популяризирането на българската история и традиции, извоюва равен резултат само при първата битка с въпроси от Алманаха, където двамата играчи си разделиха по половин точка. След равностойното начало, Митко Караиванов убедително поведе с победа във всяка от следващите игри. Сили и увереност му вдъхна мощната подкрепа на агитката му, към която се присъединиха по-голяма част от фермерите. Заради конфликтното си поведение Ивайло Шопски бе един от най-противоречивите участници в шоуто и по време на дуела той бе неохотно подкрепен само от четирима от фермерите - Дана, Венцислав, Паулина и Сами.

Кулминацията на епичния сблъсък бе предизвикателството „Горяща каруца“, което срина физически Димитър. Той не можеше да стане от земята, а съотборниците му се хвърлиха на Арената, за да го прегрънат, окуражат и разтрият. Караиванов посрещна победата си в състояние на пълно изтощение, на колене, но заобиколен от участници, екзалтирани от успеха му.

Ивайло Шопски напусна Арената безславно, но получи спортсменско отношение от опонента си, който отиде да му стисне ръката. „Харесвам дееца Ивайло Шопски, не харесвам човека Ивайло Шопски. Бих искал да спонсорирам следващата му книга", заяви Караиванов след края на двубоя. Той е първият номиниран за фермер на седмицата и ще трябва да се пребори за привилегията срещу номинирания от отпадналия Ивайло Шопски. Кой ще е той ще стане ясно във „Фермата: Нов свят“ в понеделник вечер, в 21.00 часа.

Дуелът, които ще бъде запомнен като истинска гладиаторска битка, е прецедент в историята на шоуто. В първата седмица от обединението на двата отбора на чорбаджии и сиромаси, Митко Караиванов бе избран за дуелист от Ивайло Шопски, но поиска от продукцията имунитетът на журналиста да бъде свален, за да предизвика именно него на Арената. След съгласието на Шопски, двамата получиха шанс да разрешат конфликта си в мъжка битка на Арената.

Новини
  • Последни
  • Най-четени