Играй и спечели награди с Панамин

Може да спечелите общо 20 бр. разфасовки от по 1 л. течност с Панамин Агро Суспензия „Стимулатор за всички видове култури“
1

Ето кои са печелившите от играта с Панамин.

1 Катерина Иванова
2 Добрина Петрова
3 Дидето Дончева
4 Георги Неделев
5 Деница Николова
6 Младен Стойков
7 Атидже Тронова
8 Руска Тенева
9 Алекс Николо
10 Анна Мария Бонева
11 Иванка Тошкова
12 Галя Томов
13 Петко Томов
14 Марияна Топалова
15 Калина Вълева
16 Венеса Адрианова
17 Росица Иванова
18 Ренета Тошкова
19 Силвия Иванова
20 Ивка Петрова

Представители на Панамин ще се свържат с тях на лични съобщения във Фейсбук профила, от който са отговорили правилно в коментар под поста с играта.

Животът във "Фермата" продължава да кипи, а от ежедневието и работата на фермерите постоянно научаваме по нещо интересно. Време е обаче и за

ИГРА С НАГРАДИ

Oтговорете правилно в коментар под зададения въпрос на страницата на предаването във Facebook

Изпише единствения верен отговор.

Всеки участник, отговорил правилно на въпроса в обозначения период, се включва в  томболата за награди. Печелившите участници ще бъдат избрани на случаен принцип.  

Играта стартира в 10:00 часа на 08.11.2022 г. и продължава до 23:59 часа на 14.11.2022 г.

НАГРАДИ 

Може да спечелите общо 20 бр. разфасовки от по 1 л. течност с Панамин Агро Суспензия „Стимулатор за всички видове култури“.

В срока на играта 20 участници, измежду далите верен отговор на въпроса, ще спечелят по един брой разфасовка.

Имената на участниците, спечелили наградите, ще бъдат обявени на официалната фейсбук страница на предаването “Фермата” на 15.11.2022г. до 18:00 ч.

Запознанйте се с условията на играта на втора страница

Правила на играта

Играй и спечели награди с Панамин“

(по-долу Играта”) 

  1. Организатор

Организатор на Играта е „БТВ Медиа Груп“ ЕАД, ЕИК 130081393, със седалище и адрес на управление: гр. София 1463, район Триадица, пл. „България“ № 1, Административна сграда на НДК (наричано по-долу „Организатор“). 

  1. Продължителност на Играта

Играта стартира в 10:00 часа на 08.11.2022 г. и продължава до 23:59 часа на 15.11.2022г. до 18:00 часа включително („срок на Играта“), като се разпределя в 3 етапа:

  1. Първи етап - обявяване на Играта 08.11.2022г. на официалната фейсбук страница на организатора- https://www.facebook.com/btv.official
  2. Втори етап – публикуване на въпрос и провеждане на Играта на официалната фейсбук страница на предаването Фермата - https://www.facebook.com/fermata.btv
  3. Трети етап – обявяване на победителите от проведената Игра на 15.2022 до 18:00ч. на официалната фейсбук страница на предаването Фермата - https://www.facebook.com/fermata.btv 
  1. III. Механизъм и условия за участие в Играта 

Играта се провежда на територията на Република България, в официалната фейсбук страница на организатора - https://www.facebook.com/btv.official и на предаването “Фермата” с URL: https://www.facebook.com/fermata.btv.

В Играта може да участва всяко пълнолетно физическо лице, което в рамките на срока на Играта, влезе в официалната фейсбук страница на предаването “Фермата” с URL: https://www.facebook.com/fermata.btv и отговори в коментар, под зададен въпрос, формулиран като пост.

За да участва в играта, всеки участник трябва да изпише в коментар, единствения верен от четирите подадените варианта за отговор. Отговарянето в коментар под поста на  Играта ще се зачете за валидно само ако е осъществено в периода посочен в т.II от Условията на Играта.

Лица, които не са публикували своя отговор в посочения в т. II период, не са посочили верният отговор, не отговарят на изискванията за участие в Играта и на платформата Facebook, включително, но не само, се приемат за неосъществени и невалидни и не участват в разпределението на наградите.

В началото на Играта и за целия й период на осъществяване, ще бъде публикуван само един въпрос, за който има само един верен отговор, от посочените четири възможности /А,Б,В,Г/.

Всеки Участник отговорил правилно на въпроса за периода на Играта, се включва в томболата за награди, съгласно т. IV. 

Печелившите Участници, ще бъдат избрани на случаен принцип, чрез томбола. 

  1. IV. Награди 

Наградите за целия срок на играта за общо 20 бр. разфасовки от по 1л. течност с Панамин Агро Суспензия „ Стимулатор за всички видове култури“.

В срока на играта 20 участника, измежду далите верен отговор на въпроса ще спечелят по един брой разфасовка.

Наградите в Играта се осигуряват от Панамин Ко ООД ЕИК 205822286 

  1. V. Теглене на наградите, обявяване на печелившите и получаване на наградите 

Тегленето на наградите се извършва от представители на Организатора. Тегленето на наградите се извършва на случаен принцип, чрез томбола, измежду всички отговорили правилно на въпроса за периода на Играта. Имената на Участниците, спечелили наградите, съгласно точка IV, се обявяват в официалната фейсбук страница на предаването “Фермата” с URL: https://www.facebook.com/fermata.btv на 14.11.2022г. до 18:00ч.

Печелившите участници се обявяват чрез съобщаване на името от фейсбук профила, чрез който са участвали в Играта

Организаторът не отговаря, в случай че наградата не може да бъде предоставена и/или използвана поради невъзможност на печелившия участник, предоставяне на неточни лични данни, неспазване на настоящите правила, или поради наличието на технически или други пречки, свързани с конкретния печеливш или причини, извън контрола на Организатора.

Наградите не могат да бъдат заменяни за парична или каквато и да е друга равностойност в продукти или услуги.

Eдин участник има право да получи само една награда, независимо от това колко пъти е отговорил правилно на въпроса.  

„БТВ Медиа Груп“ ЕАД  предоставя събраните данни само на печелившите участници на „Панамин КО“ или на техен партньор/ представител, който се свързва с печелившите участници за уточняване начина на получаването на наградите. Наградите на печелившите участници се изпращат по куриер (до населено място на територията на Република България) или предоставят лично в офиса на оторизиран от „БТВ Медиа Груп“ ЕАД  партньор в гр. София в рамките на 10 работни дни от датата на уговаряне на начина на получаването, но не по-късно от 1 месец (тридесет календарни дни) след обявяването на съответния печеливш участник на официалната фейсбук страница на предаването “Фермата” с URL: https://www.facebook.com/fermata.btv. Получаването на наградата става само срещу легитимиране с документ за самоличност пред служител на оторизиран партньор на БТВ Медиа Груп“ ЕАД или пред съответния куриер.

 

 

  1. Други условия

Участник, който в подаден отговор или по друг начин публикува на https://www.facebook.com/fermata.btv, материал или текст, чието съдържание противоречи на разпоредбите на действащото законодателство, с непристойно или обидно съдържание или със съдържание, противоречащо на нормите на морала и добрия тон, може да бъде дисквалифициран от участие в Играта и/или лишен от спечелената награда, и материалът/текстът му да бъде изтрит.

 

С участието си в Играта, участникът се съгласява личните му данни, предоставяни от него във връзка с участието му в Играта съгласно настоящите правила, да бъдат обработвани от Организаторът, в качеството им на администратори на лични данни, за целите на участието на съответното лице в Играта, включително с оглед обявяване на печелившите и предоставянето на наградите на спечелилите участници и да бъдат предоставяни на „Панамин КО“ или на техен партньор/. След приключване на играта, всички предоставени данни във връзка с участието в Играта ще бъдат изтрити в срок до 1 (един) месец след предоставяне и на последната от наградите на печелившите.

 

С участието си в Играта на https://www.facebook.com/fermata.btv, се приема че участниците са запознати, приемат и се задължават да спазват условията на настоящите правила. 

Право на участие в Играта нямат служители на Организатора и членове на техните семейства (деца, родители и съпрузи). В случай че такова лице бъде изтеглено за печеливш в Играта, то няма да се взема предвид и на негово място ще бъде изтеглен друг печеливш.

Организаторът не носи отговорност за профили на участници, съдържащи непълна, невярна или подвеждаща информация, както и за участия от лица, които нямат право да участват в Играта 

Организаторът не носи отговорност спрямо печеливш участник, предоставил невалиден телефонен номер за контакт или неверен, непълен или неточен адрес за доставка на наградата, както и за печеливш, който няма право да участва в Играта поради противоречие с нейните условия. Организаторът не носи отговорност при възникване на форсмажорни обстоятелства, които възпрепятстват предоставянето или използването на съответната награда.

Организаторът на Играта има право по своя преценка да прекрати Играта по всяко време, в случай че настъпят съществени злоупотреби, нарушаване на настоящите Общи условия и правила или форсмажорни обстоятелства. В тези случаи на участниците не се дължи компенсация и не се предоставят награди.

Настоящите правила се публикуват на fermata.btv.bg, като Организаторът си запазва правото да променят правилата, наградите, датите на началото и/или края на Играта. Промените влизат в сила от публикуването им на fermata.btv.bg.

 

Новини
  • Последни
  • Най-четени